Senior Automationsingenjör, Göteborg

Senior Automationsingenjör, Göteborg

Consat Engineering söker

Seniora automationsingenjörer

till Göteborg/Partille

Om Consat

Våra kunder är både mindre företag och
stora internationella koncerner som vi stödjer med vårt kunnande från koncept till färdig lösning. Kunderna återfinns inom många olika branscher. Vi åtar oss allt från kompletta projekt till enskilda tekniska tjänster. Arbetet utförs på plats hos kund eller från vårt kontor.

Hos oss kommer du att samarbeta med kompetenta kollegor som trivs på jobbet. Arbetet kan innebära att ta fram koncept och vara med i utvecklingen av avancerade maskiner. Du kan också bli engagerad i programmering och idrifttagning. Du kommer att ges chansen att påverka din egen utveckling. Vår långsiktiga syn på våra medarbetare har bidragit till att
Consat för sjätte året i rad har utsetts till ett av Sveriges 100
Karriärsföretag!

Om dig

För att passa i
rollen och trivas på jobbet tror vi att du har samlat på dig mycket kunskap om industriell automation och brinner för att arbeta med olika tekniker inom automationsområdet.
  • Du har många års yrkeserfarenhet från industriella automationsprojekt
  • Du kan ett eller flera PLC-system och har erfarenhet av fältbussar, HMI, drivsystem, gärna Scada och databaser.
  • Erfarenhet av industrirobotar eller visionteknik är meriterande för rollen.
  • Du har goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.
En duktig automationsingenjör behöver vara bra på att hitta enkla och funktionella lösningar. Därför är det bra om du gillar och är van vid praktiskt arbete. En ingenjör hos oss behöver dessutom vara lyhörd för andras åsikter och kunna ta egna initiativ. Därför kommer du ha stor nytta av nyfikenhet och egen drivkraft.

Vår värdegrund

På Consat agerar
vi med utgångspunkt i våra kärnvärden. Utöver att verka med professionalism och stort engagemang tar vi ansvar för vårt agerande, vi agerar med öppenhet och ärlighet, vi är omtänksamma i mötet med andra och har roligt tillsammans!

Vågar du ta chansen att uppleva Consat? Välkommen med din ansökan!

Kontakt

Vid frågor kontakta Pär Forsberg: 031- 340 00 57.

Besök gärna www.consat.se för mer information.

Passionate about technology

Consat
har varit verksamt sedan 1986 och är ett av Sveriges största privatägda ingenjörs- och teknikkonsultbolag med kontor i Stockholm, Göteborg, Norge och Kanada. Vi är framstående inom mekanik, elektronik och mjukvara, automation, robotteknik, visionteknik, telematik och inte minst inom miljöteknik. Vår styrka ligger i att genomföra tvärfunktionella och innovativa projekt inom produkt- och produktionsutveckling.

Sökord: Automation, automationsingenjör, specialmaskiner, utrustning, produktion, produktionsutveckling, robot, programmering, PLC, HMI, SCADA, robotsimulering, teknik, konsult, ingenjör, Siemens, Beckhoff, Omron, Schneider, maskinkonstruktion, visionsystem, automation engineer
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Intenso Teknikrekrytering AB
Sista ansökningsdag 30 sept 2019 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Denna rekrytering hanteras av Intenso Teknikrekrytering som är specialiserade på rekrytering och search av chefer och specialister inom teknik och IT. Vår vision är att rekrytering ska vara enkelt. Vi har lösningarna som gör det enkelt. Oavsett hur ni vill att vi hjälper er så finns det en enkel lösning hos oss. Vi ska ge vår kunder kostnadseffektiva lösningar med hög leveransprecision. Search är en viktig del i vårt arbete. För våra uppdragsgivare är det en trygghet att veta att oddsen för en lyckad rekrytering är goda även i de svåraste fallen. Vi ingår i samma koncern som Säljpoolen, ett av Sveriges ledande rekryteringsföretag inom sälj och marknadsföring. Med hjälp av vårt gemensamma, egenutvecklade rekryteringssystem Masterhelp har vi byggt upp en stor databas av kvalificerade kandidater och smarta tekniska lösningar för effektiv rekrytering.