Utvecklare med passion för applikationer till Consat Engineering AB, Göteborg

Utvecklare med passion för applikationer till Consat Engineering AB, Göteborg

För sjunde året i rad har Consat utsetts till ett av Sveriges 100 Karriärföretag, vilket vi ser som ett bevis på vår långsiktiga satsning på personal och spännande uppdrag!
Vi söker nu

Utvecklare med passion för applikationer
Lindholmen, Göteborg

Vi söker dig som vill utveckla i något objektorienterat programmeringsspråk samt något skriptbaserat språk

Om oss

Utmärkande för Consat är vårt proaktiva förhållningssätt och vår förmåga att ta oss an tvärfunktionella projekt innefattande elektronik, mjukvara och mekanik. Som ett av Sveriges största privatägda ingenjörsbolag bygger vi vår verksamhet för en långsiktig hållbar utveckling både vad gäller personal, kundrelationer och miljö.

"Som teknikområdeschef på IT & Mobilitet ser jag det som min främsta uppgift att bana väg för din utveckling, ge dig stöttning när det behövs och se till att du inte glömmer att ha roligt på jobbet. Jag erbjuder dig en välkomnande atmosfär med trevliga kollegor och god stämning. Hos mig är långsiktighet är ett viktigt värdeord och här kan du forma din karriär. På Consat erbjuds våra anställda glädje, trygghet och bra förmåner!"

- Titi Oyedeji, Teknikområdeschef IT & Mobilitet

Vi erbjuder

Vår tjänstetportfölj omfattar allt från enmansuppdrag ute hos kund till helhetsåtaganden, som drivs på vårt kontor på Lindholmen, med konceptutveckling, design och utveckling.

Kompetensutveckling

Consat är en lärande organisation med ett starkt fokus på kompetensutveckling och gemenskap mellan medarbetarna. Vi jobbar aktivt med kompetensöverföring och utveckling, håller regelbundet seminarier och utbildningar samt team aktiviteter.

Kvalifikationer

Du är en social och utåtriktad person som gillar att arbeta i utvecklingsteam. Du har ett brinnande intresse för människor och teknik, samt gillar utmaningar.

Din utbildning är teknisk högskole-/civilingenjörsutbildning eller annan relevant universitetsutbildning. Du har minst 3-ås arbetslivserfarenhet, det är meriterande om du har erfarenhet från olika branscher. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift och innehar B-körkort.

Detta får dig att le:
 • erfarenhet av C++, C# och/eller Java
 • erfarenhet av design och utveckling av moderna webbapplikationer
 • erfarenhet av webbapplikationer byggda med ramverk och tekniker såsom React, Angular, Vue osv
 • erfarenhet av JavaScript, Python och/eller Ruby
 • erfarenhet av avancerade ramverk och skriptbibliotek
 • erfarenhet av REST-api och/eller motsvarande
 • Intresse och erfarenhet av designmönster
 • kombinerar sinne för bra kodstruktur med god teknisk förståelse
 • brinner för att vidareutvecklas kompetensmässigt, är prestigelös och gärna delar med dig av dina erfarenheter
 • har erfarenhet av agila arbetssätt
 • erfarenhet av GIT eller liknande versionshanteringsprogram
 • erfarenhet av Node.js och/eller SQL, NOSQL
Övrigt

40 h/vecka. Anställningsformen är tillsvidare. Resor i tjänsten kan förekomma.

Kontakt

Titi Oyedeji Teknikområdeschef, IT & Mobility Telefon:+46 31 385 02 47

För mer information om oss besök vår hemsida www.consat.se/itutveckling/

Välkommen med din Ansökan snarast då urval sker löpande!

sökord: Systemutvecklare, Java, Spring, Jenkins, Docker, .NET, C#, .NET core, Ingenjör, C++, Kotlin, AWS, Azure, molntjänster, SW, Backend, Frontend, UI/UX, applikationsutveckling, Android, IOS, Xamarin, Angular
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Intenso Teknikrekrytering AB
Sista ansökningsdag 31 okt 2019 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Denna rekrytering hanteras av Intenso Teknikrekrytering som är specialiserade på rekrytering och search av chefer och specialister inom teknik och IT. Vår vision är att rekrytering ska vara enkelt. Vi har lösningarna som gör det enkelt. Oavsett hur ni vill att vi hjälper er så finns det en enkel lösning hos oss. Vi ska ge vår kunder kostnadseffektiva lösningar med hög leveransprecision. Search är en viktig del i vårt arbete. För våra uppdragsgivare är det en trygghet att veta att oddsen för en lyckad rekrytering är goda även i de svåraste fallen. Vi ingår i samma koncern som Säljpoolen, ett av Sveriges ledande rekryteringsföretag inom sälj och marknadsföring. Med hjälp av vårt gemensamma, egenutvecklade rekryteringssystem Masterhelp har vi byggt upp en stor databas av kvalificerade kandidater och smarta tekniska lösningar för effektiv rekrytering.