Teknikområdeschef Embedded till Consat Engineering AB, Göteborg

Teknikområdeschef Embedded till Consat Engineering AB, Göteborg

Det går bra för Consat och vi rekryterar nu ytterligare en teknikområdeschef med fokus på försäljning till vårt affärsområde Connected.

Vi erbjuder dig en inspirerande arbetsmiljö tillsammans med driftiga entreprenörer, kompetenta medarbetare och utmanande kunduppdrag.

Teknikområdeschef

Embedded Design, Göteborg

Vi arbetar tillsammans för att nå våra mål och har en strategi som bygger på långsiktighet och gemensamt engagemang. Hos oss på Consat kommer dina dagar vara spännande och utvecklande!

Ansvarsområden

Med fokus på försäljning kommer du att bearbeta både nya och befintliga produktutvecklande kunder inom inbyggd mjuk- och hårdvara. Detta i en bransch med fantastisk och spännande marknad!

Dina arbetsuppgifter:
  • Prospektera och aktivt bearbeta marknaden och nya kunder
  • Vårda och utveckla befintliga kunder
  • Leda och coacha personal
  • Rekrytera och matcha rätt konsult mot uppdrag
  • Ansvara för gruppens ekonomi och resultat
Som Teknikområdeschef på Consat ingår du i affärsområdets ledningsgrupp där mål, strategier, personalfrågor, ekonomi och resultat är några av arbetsuppgifterna. Nära samarbete och högt till tak är några ord som beskriver arbetet i ledningsgruppen.

"I min roll som teknikområdeschef på Consat ingår en bredd av arbetsuppgifter och ett stort ansvar, i nära samarbete med resten av ledningsgruppen. Jag trivs som bäst när jag får frihet i min roll och när jag har möjlighet att påverka, vilket jag får på Consat. Detta tillsammans med en stark företagskultur och familjär känsla gör att jag verkligen hamnat rätt!"
- Anna Edin, Business Area Manager, Embedded Design

Din Profil

Du har framförallt erfarenhet inom försäljning kombinerat med en teknisk bakgrund inom embedded utveckling. Då det är en personalledande roll är det även viktigt med intresse för personal och ledarskap.

Du behöver vara driftig, ihärdig, uthållig och gilla försäljning. Det finns ett stort stöd och en god samarbetsvilja hos övriga ledare. Samarbetet inom teamet är något som värderas högt och prioriteras.

Vårt mål är alltid att hjälpa våra kunder, vilket ibland innebär att vi ger dem vad de behöver och kanske inte vad de från början frågade efter. För att lyckas med det krävs prestigelöshet, lösningsorientering, genuint engagemang samt en välutvecklad samarbetsförmåga.

Stämmer detta in på dig?

Välkommen med din ansökan snarast då urval sker löpande!

Kontakt

Vid frågor kontakta Nicole Diener Rekryteringskonsult

på telefon: 0735-258686.

För sjunde året i rad har Consat utsetts till ett av Sveriges 100 Karriärföretag, vilket vi ser som ett bevis på vår långsiktiga satsning på personal och spännande uppdrag!

Consat har varit verksamt sedan 1986 och är ett av Sveriges största privatägda ingenjörs- och teknikkonsultbolag med kontor i Stockholm, Göteborg, Norge, Kanada och Australien. Vi är framstående inom mjukvara och elektronik, IT, telematik, mekanik, robotteknik, automation, visionteknik och inte minst inom miljöteknik. Vår styrka ligger i att genomföra tvärfunktionella och innovativa projekt inom produkt- och produktionsutveckling. För mer information www.consat.se

sökord: Embeddedutvecklare, inbyggda system, mjukvarusystem, hårdvara, civilingenjör, byggsystem, konsultchef, försäljningsingenjör, Affärsområdeschef, teknisk chef, Teknisk säljare, C, C++, Matlab, Simulink, Java, SW, HW
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Intenso Teknikrekrytering AB
Sista ansökningsdag 30 juni 2019 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Denna rekrytering hanteras av Intenso Teknikrekrytering som är specialiserade på rekrytering och search av chefer och specialister inom teknik och IT. Vår vision är att rekrytering ska vara enkelt. Vi har lösningarna som gör det enkelt. Oavsett hur ni vill att vi hjälper er så finns det en enkel lösning hos oss. Vi ska ge vår kunder kostnadseffektiva lösningar med hög leveransprecision. Search är en viktig del i vårt arbete. För våra uppdragsgivare är det en trygghet att veta att oddsen för en lyckad rekrytering är goda även i de svåraste fallen. Vi ingår i samma koncern som Säljpoolen, ett av Sveriges ledande rekryteringsföretag inom sälj och marknadsföring. Med hjälp av vårt gemensamma, egenutvecklade rekryteringssystem Masterhelp har vi byggt upp en stor databas av kvalificerade kandidater och smarta tekniska lösningar för effektiv rekrytering.