Mjukvaruutvecklare Embedded till Consat Engineering AB, Göteborg

Mjukvaruutvecklare Embedded till Consat Engineering AB, Göteborg

Consat stöttar sina kunder med allt från kompletta projekt till enskilda tekniska tjänster. Vi har kunder inom flera branscher som t.ex. förnybar energi, life science, fordonsindustri och tillverkande industri. Våra kunder består av allt ifrån mindre företag till stora internationella koncerner.

Som anställd på Consat kommer du att arbeta med mjukvaruutveckling i någon form. Det kan handla om att implementera styrning av en produkt samt GUI på en embedded Linuxenhet, skriva en effektiv C-kod för ett sensorkort med bluetooth eller något annat spännande.

Ta chansen att bli vår nästa

Mjukvaruutvecklare embedded

Nu letar vi efter mjukvaruutvecklare som har ett brinnande intresse för människor och teknik.

Vad gör vi inom inbyggda system på Consat?
  • Vi utvecklar mjukvara och elektronik i världsklass
  • Vi arbetar med produkter som säljs över hela världen
  • Vi arbetar med prototypframtagning och proof of concept
  • Vi arbetar i nära samarbete med allt ifrån uppfinnare och små företag till stora internationella koncerner
Listan kan göras lång...

Vi kan erbjuda dig en bredd av spännande kunduppdrag och en välkomnande atmosfär med trevliga kollegor och god stämning. Hos oss är långsiktighet ett viktigt värdeord och våra anställda stöttas av engagerade ledare för att utvecklas i sina karriärer. Allt detta i en företagskultur där laget går före jaget.

Arbetet utförs hos våra kunder i regionen eller från vårt kontor på Lindholmen beroende på vad som passar bäst.

Du behöver besitta gedigen kunskap i form av
  • En utbildning som ingenjör / systemvetare
  • Minst 5 års erfarenhet av C/C++
  • Kunskap inom Python, Embedded Linux eller QNX är meriterande liksom förståelse för elektronik
  • Du är trygg med agila metoder och behärskar det svenska språket, både skriftligt och muntligt
Förmågor som är viktiga för att lyckas

Vi söker dig som brinner för att göra kunden nöjd genom att förstå dess behov och leverera det den behöver inom de ramar som finns. Att utveckla innebär samverkan med andra, tex projektledare, användare och andra kollegor. Därför är det viktigt att du har en god samarbetsförmåga och är bekväm med att hantera dialogen i med och motgång. Du har ett stort engagemang i din situation och vill påverka så att saker blir lite bättre.

Teknisk stack

Förutom det du redan kan är du beredd på att lära dig det du inte kan, ofta.

"Jag gjorde mitt exjobb på Consat och trivdes väldigt bra under den tiden, så när jag fick erbjudandet om att börja på Consat kändes det självklart att tacka ja.

En fördel med Consat är vi satsar på att ha projekt som görs in house så att alla inte bara sitter ute hos kund. Tycker det gör mycket för gemenskapen eftersom man lär känna många kollegor när man själv sitter in house. Consat inte är inte heller så stort, så man känner sig inte som en i mängden.

Jag trivs väldigt bra med kollegorna och att jag har haft en bra variation på uppdrag vilket är kul. Det är skönt att ha Consat som en trygg punkt även om uppdragen och uppdragskollegorna ändras."

- Victoria Peterson, Systemutvecklare

Upplev Consat tillsammans med oss!

För mer information om oss eller hur vi ser på tjänsten kontakta Jonas Williamsson på 031-340 00 18 eller besök oss på https://www.consat.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Sökord: embedded utvecklare, systemutveckling, inbyggda system, mjukvara, hårdvara, IT, teknik, kravhandering
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Intenso Teknikrekrytering AB
Sista ansökningsdag 4 dec 2020 (38 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Denna rekrytering hanteras av Intenso Teknikrekrytering som är specialiserade på rekrytering och search av chefer och specialister inom teknik och IT. Vår vision är att rekrytering ska vara enkelt. Vi har lösningarna som gör det enkelt. Oavsett hur ni vill att vi hjälper er så finns det en enkel lösning hos oss. Vi ska ge vår kunder kostnadseffektiva lösningar med hög leveransprecision. Search är en viktig del i vårt arbete. För våra uppdragsgivare är det en trygghet att veta att oddsen för en lyckad rekrytering är goda även i de svåraste fallen. Vi ingår i samma koncern som Säljpoolen, ett av Sveriges ledande rekryteringsföretag inom sälj och marknadsföring. Med hjälp av vårt gemensamma, egenutvecklade rekryteringssystem Masterhelp har vi byggt upp en stor databas av kvalificerade kandidater och smarta tekniska lösningar för effektiv rekrytering.