Konstruktör till Consat Engineering AB

Konstruktör till Consat Engineering AB

Rutinerad konstruktör inom mekanik till Göteborg

Vilka är vi på Consat Engineering

Vi arbetar med både mindre företag och stora internationella koncerner. Våra kunder återfinns inom olika branscher och kan vara väletablerade industrier i regionen såväl som nya företag.

Hos oss kommer du att möta andra väldigt duktiga ingenjörer som trivs på jobbet och gärna samarbetar. Vi är genuint intresserade av dig och dina förmågor du besitter och arbetar med långsiktighet och respekt som utgångspunkt i vårt sätt att vara.

Du kommer att arbeta med dagens och morgondagens teknik tillsammans med kompetenta kollegor. Du kommer att ges möjlighet att använda ditt eget intresse och driv till att forma din arbetssituation.

För mer information om oss, besök oss på www.consat.se

Vilka förmågor letar vi efter:
  • Högskoleutbildning eller motsvarande yrkeserfarenhet inom produktutveckling eller konstruktion
  • Minst 5 års dokumenterad yrkeserfarenhet
  • Mycket goda kunskaper av 3D-CAD såsom Creo, Catia, Inventor, Solid Works
  • Stor vana att ta ansvar och driva egna åtaganden
  • Bra kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift
Som person har du lätt för att kommunicera och ser alltid till kundens bästa. Du är självgående, lyhörd och nyfiken samt praktiskt lagd, kan vara genom dina hobbies eller i ditt arbetsliv. Du är också snabb med att få dina saker klara.

Stämmer detta med dina förmågor och förväntningar? Upplev Consat och skicka din ansökan nu!

Välkommen!

Kontaktinfo

Pär Forsberg

Tele: 031 - 340 00 57

Sökord: konstruktör, mekanik, CAD,produktutveckling
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Konstruktör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Intenso Teknikrekrytering AB
Sista ansökningsdag 28 feb (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Denna rekrytering hanteras av Intenso Teknikrekrytering som är specialiserade på rekrytering och search av chefer och specialister inom teknik och IT. Vår vision är att rekrytering ska vara enkelt. Vi har lösningarna som gör det enkelt. Oavsett hur ni vill att vi hjälper er så finns det en enkel lösning hos oss. Vi ska ge vår kunder kostnadseffektiva lösningar med hög leveransprecision. Search är en viktig del i vårt arbete. För våra uppdragsgivare är det en trygghet att veta att oddsen för en lyckad rekrytering är goda även i de svåraste fallen. Vi ingår i samma koncern som Säljpoolen, ett av Sveriges ledande rekryteringsföretag inom sälj och marknadsföring. Med hjälp av vårt gemensamma, egenutvecklade rekryteringssystem Masterhelp har vi byggt upp en stor databas av kvalificerade kandidater och smarta tekniska lösningar för effektiv rekrytering.