Nytänkande fastighetsmäklare sökes i Göteborg!

Nytänkande fastighetsmäklare sökes i Göteborg!

Vi från Conffido söker nu en fastighetsmäklare i Göteborgs kommun. Kontoret ligger i bästa skyltläge med utsikt över Göteborgs hamninlopp!

För att passa in i rollen behöver du vara registrerad fastighetsmäklare och helst arbetat som fastighetsmäklare tidigare men du som nyexaminerad kan även söka till denna tjänst. Du ska vara påläst och ha kvalitetstänk i varje affär för att kunna hjälpa kunder till sitt livs största och bästa affär.

Nöjda kunder är en viktig grundsten för vår kund och därför behöver du som fastighetsmäklare alltid vara närvarande med fokus på kundrelationer och yrkets hantverk. Deras mål är att leverera enastående kvalitet i varje detalj för både säljare och köpare. Med en framgångsrik affärsmodell i bagaget kommer du att kunna erbjuda marknaden i Göteborg en helt ny mäklartjänst som fokuserar på mervärde.

Möjligheter:
    • Stora karriärmöjligheter
    • Branschens bästa partnersystem
    • Inga regionala begränsningar, skapa långsiktiga kundrelationer och följa kunderna vart de än tar vägen och vad de än har att sälja

Är du mäklare och vill ta nästa steg i karriären? Skicka ditt CV samt personliga brev till info@conffido.com.
Mer info
Email Mejla Conffido
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Ekonomi, Försäljning, Fastighetsmäklare, Service & Kundtjänst, Serviceyrken
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://conffido.com/kontakt/
Sista ansökningsdag 1 apr 2021 (35 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Conffido Sverige
Vi på Conffido anser att nyckeln till framgång är människorna vi arbetar med. Vi prioriterar våra anställda och våra samarbetspartners intressen där vi alltid vill göra en skillnad.

Våra tre grundpelare som vi lutar på är den personliga utvecklingen där vi erbjuder skräddarsydda portföljer för våra konsulter, jämställdhet där vi anser att alla människor är lika värda samt mångfald där vi välkomnar nya spännande kulturer med en öppen famn.

Vår mission
Vår mission är att hjälpa individer till en framgångsrik karriär men även en lösning för företag att hitta rätt kompetens. Detta kommer vi uppnå då vi är tillgängliga inom hela Sverige och där vi inte avgränsar oss till en specifik bransch.