Inredningsmontör

Inredningsmontör

Vi söker en noggran och ansvarsfull person med hög kvalitetsmedvetenhet och stor social kompetens med ett eget driv och uthållighet som kommer att arbeta med monteringsuppdrag ute hos kund.

Arbetsuppgifterna kommer att variera stort.

Du kommer bl.a. att vara med vid nyleveranser och monteringar av inredning till skolor, kontor, hotell, offentlig miljö för inredare, arkitekter och avtalsförsäljning.
Vi levererar även tjänster inom vaktmästeri där du kommer att ta del av varierande arbetsuppgifter och fatta självständiga beslut och erbjuda kunder kreativa idéer och lösningar plus ha förmåga att praktiskt och tekniskt arbeta med praktiska problemlösningar.

Arbeten kommer att ske både i grupp och självständigt så du bör vara en person som kan ta egna beslut och tycka om att hitta lösningar på kluriga problem.

Du kommer att vara med att etablera och utveckla kundrelationer och aktivt arbeta för att hitta snabba och effektiva lösningar på kundens behov vid t e.x. arbetsplatsförändringar och nyinstallationer av inredning mm
Mer info
Email Mejla Confac
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 maj 2019 (43 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Confac levererar servicetjänster inom, möbelmontage, inredningsmontage, leveranser, reklammontage, arbetsledning och projektering, lagerhantering.
Vi utför ombyggnationer inom kontor där vi tar hand om hela kedjan till färdigt projekt.