Lagermedarbetare till ConfacGruppen i Mölndal!

Lagermedarbetare till ConfacGruppen i Mölndal!

Är du praktiskt lagd, optimist som uppskattar goda samarbeten? Just nu söker vi flera medarbetare till Confac Gruppens lager i Mölndal. Dagligen kommer du arbeta med möbelmontering och allmän lagerhantering, samt leverera orders och möta kund i tajta samarbeten med dina kollegor!

De är nu ett härligt gäng som kompletterar varandra och söker dig som vill bli en del av gemenskapen. Varmt välkommen med din ansökan redan idag - vi tillämpar löpande urval!

Information om tjänsten
Professionals Nord söker för Confac Gruppens räkning lagermedarbetare. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Confac Gruppen. De förser sina kunder med helhetslösningar inom montage, lager och logistik av framförallt inredning till kontor och offentlig miljö. I din roll där du bidrar med dina tidigare praktiska erfarenheter. Kanske kommer du från en praktisk roll sedan tidigare inom exempelvis byggbranschen? Eller så är du veksam inom en helt annan bransch men söker nu en roll i praktisk anda där du kan bli långsiktig tillsammans med en växande organisation.

"Ensamma är vi inte starkast men tillsammans har vi gjort allt för att lämna projekten så som det var tänkt att bli." Hos Confac ges du möjligheten att få vara med på en resa som innebär fortsatt tillväxt i ett snabbt och härligt tempo! Med nya, större lokaler i Mölndal kommer du som individ verkligen vara med och bidra till helheten och få växa tillsammans med drivna och engagerade kollegor.

Du kommer att ingå i ett härligt team där samarbete är nyckeln. Dina arbetsuppgifter kommer att variera dagligen och du förväntas bygga kontorsmöbler men även vara ansiktet utåt mot kund. Om du vill sprida energi tillsammans med dina kollegor och gillar att se lösningsorienterat på utmaningar som dyker upp i vardagen, då kommer du trivas här!

Dagen startar 07:00 på lagret där du och dina kollegor går igenom dagens agenda. Projekten kan löpa allt ifrån en halvdag till några veckor där ni monterar och hanterar Confacs produkter som packas in och levereras ut mot kund! På sikt och allt eftersom du utvecklas i din roll kommer du kunna sköta kunddialoger från start till mål genom era samarbeten, det är därför viktigt att du drivs av att arbeta kvalitéts- och serviceinriktat!

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Confac Gruppens önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se

Arbetsuppgifter

Du kommer att ansvara för installation av kontorsmöbler. Ni åker ofta ut i team och är lyhörda mot kundens önskemål.

Du kommer exempelvis:
  • Montera och installera sittmöbler, soffbord och whiteboardtavlor
  • Installera den generella inredningen till ett kontor
  • Säkerställa att inredningen håller kvalitetsstandarden
  • Vara ansiktet utåt mot kund och samarbeta med Confacs kunder likväl som kollegor
Vi söker dig som:
  • Har tidigare erfarenheter av antingen flyttbranschen, snickeri, möbelmontering eller motsvarande.
  • Är händig och kan enkelt ta dig an arbetsuppgifter i praktisk anda
  • Har obehindrade kunskaper inom svenska och engelska i både tal och skrift
  • Har B-körkort
Dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Confac Gruppen. Du trivs i en arbetsmiljö där du får ta egna initiativ som uppskattas av kollegor och chefer. Hamnar du i en teknisk utmaning ser du bara möjligheter och lösningar där du får agera kreativt likväl som effektivt, jämsides dina kollegor! Du besitter god social förmåga och med ett medvetet kvalitetstänk ser du till att dina arbetsuppgifter präglas av noggrannhet och kvalité!

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se
Mer info
Kontaktperson Sofie Jonsson
Email Mejla Sofie Jonsson
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Professionals Nord Rekrytering AB
Hemsida https://www.confac.se/
Sista ansökningsdag 16 dec 2022 (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Grundteamet har jobbat i branschen i över 15 år, och under tiden såg vi ett behov växa fram. Vi vågar säga att vi var dem första i Göteborg att kunna leverera en helhetslösning inom montage, lager och logistik av fram för allt inredning till kontor och offentlig miljö. Vi vågar påstå att vi är dem enda med helhetslösningen att kunna driva våra kunders projekt som om det vore våra. Vi är nu ett härligt gäng med olika egenskaper som kompletterar varandra inom dessa områden. Vi har en många års erfarenhet inom byggbranschen/ finsnickeri som komplement till våra kunders projekt. Ensamma är vi inte starkast men tillsammans har vi gjort allt för att lämna projekten så som det var tänkt att bli.