Javautvecklare med stort intresse för e-hälsa

Javautvecklare med stort intresse för e-hälsa

Vi söker Javautvecklare till CompuGroup Medical i Göteborg för vår produkt CGM J4.
Vi hoppas du vill vara med och forma Sveriges digitala vårdinformationssystem?

Vi på CGM arbetar mot visionen om att Sverige ska vara världsledande på e-hälsa 2025. Det gör vi genom att utveckla innovativa produkter och tjänster som stöttar både vårdpersonal och patient samt bidrar till forskningen och innovationsarbetet inom vården.
Vi är marknadsledande leverantör av IT-lösningar och kommunikationstjänster till hälso- och sjukvården i Sverige.

På vårt centrala kontor i Göteborg sitter vi i ljusa, fräscha lokaler med närhet till allt

Din roll
Vi söker en engagerad och vass javautvecklare till vårt webbaserade journalsystem CGM J4.
Du kommer att arbeta med hela utvecklingsprocessen, från design till implementation, utifrån ställda krav.

Vi arbetar agilt med iterativa systemutvecklingsmetoder där utvecklingscyklerna är korta och kontakterna med användare och kunder är täta.

Arbetet bedrivs i nära samarbete med testare och verksamhetsspecialister, varför kraven på god samarbets- och kommunikationsförmåga är höga.

Om dig
Vi söker dig som gärna arbetar med hela stacken från databas till webgränssnitt. Du är driven, teknikintresserad och lösningsfokuserad, med stor erfarenhet av javautveckling.

Du har även erfarenhet av agil utveckling samt web-gränssnitt, javascript, SQL, enhets- och integrationstester.
Du har god kunskap om databaser och är van vid att arbeta med komplexa system med höga krav på säkerhet och prestanda.

Vi tror att du inspireras av att arbeta i team. Du är självgående och tycker det är roligt att ha ett stort personligt ansvar men får även en kick av att lösa uppgifter tillsammans.
Du är positiv och engagerad och bidrar till en god stämning på kontoret.
Det är meriterande om du tidigare har arbetat med Microsoft SQL Server, Hibernate, Spring eller Tomcat.

För den här tjänsten vill vi att du har en relevant högskoleutbildning eller motsvarande samt att du talar och skriver svenska flytande.

Vi erbjuder
För oss är det självklart att du ska må bra och trivas på jobbet och vi har därför tagit fram en rad förmåner.
Hos oss får du; ett gäng trevliga & hjälpsamma kollegor, föräldralön, friskvårdsbidrag om 5000 kr per år och en friskvårdstimme per vecka för träning på arbetstid samt möjlighet till flexibel arbetstid. Vi har kollektivavtal.
Dessutom får du en unik chans att vara med och påverka framtidens sjukvård som just nu genomgår en omfattande digitalisering.
Tjänsten är en tillsvidareanställning, heltid. Placeringsort: Göteborg

Ansökan
För att ansöka om tjänsten klicka på knappen "Ansök nu" högst upp/längst ner på sidan. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.
Välkommen med din ansökan redan idag! Ansökningarna hanteras löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen den 20 september.
Tillträde sker enligt överenskommelse.
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef, Elin Uddenberg på elin.uddenberg@cgm.com

Om CompuGroup Medical Sweden AB (CGM)
CGM är ett produktbolag inom medicinsk IT med kontor i Göteborg, Uppsala och Stockholm. Vi ingår i den internationella koncernen CompuGroup Medical som har drygt 5 000 anställda och är en av världens största leverantörer av mjukvarusystem inom sjukvården. Vårt journalsystem CGM J4 är en stark produkt på den svenska e-hälsomarknaden och vi har en marknadsledande position avseende e-hälsolösningar till företagshälsovården och primärvården i Sverige. Systemet klassas som en medicinteknisk produkt och våra kunder ställer höga krav på prestanda och driftsäkerhet.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 28 okt 2019 (7 dagar kvar)