Utbildare på 80% till CompuGroup Medical

Utbildare på 80% till CompuGroup Medical

Vi på CGM arbetar mot visionen om att Sverige ska vara världsledande på e-hälsa 2025. Det gör vi genom att utveckla innovativa och tekniskt avancerade produkter och tjänster som ska stötta vårdpersonalen i deras dagliga arbete, göra det möjligt för patienten att vara delaktig i sin egen vård, bidra till forskningen och vara med och driva innovationsarbetet inom vården. Vi är marknadsledande leverantör av IT-lösningar och kommunikationstjänster till hälso- och sjukvården i Sverige.

Om du, precis som vi, brinner för att utveckla och förbättra svensk e-hälsa - då vill vi gärna träffa dig!

Om tjänsten

Nu söker vi en utbildare som ska bidra i ett viktigt pågående projekt för en av våra stora kunder inom hälsa och sjukvård. I projektet kommer man utbilda nya användare i ett vårdinformationssystem under vår och höst 2020. Detta är ett konsultuppdrag via Poolia som sträcker sig från mars - november med uppehåll över sommaren.

Personen som tilldelas uppdraget kommer själv utbildas i vårdsystemet och under första tiden gå med en ordinarie utbildare för att sedan ta egna klasser.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

I rollen har du egna klasser 3-4 dagar/veckan. Klasserna är 6 timmar långa och arbetsdagen 8 timmar lång men kan variera beroende på hur tidsplaneringen ser ut. Man kommer vara placerad på CGMs kunds lokal i centrala Göteborg.

Vem är du?

Personen vi söker har en erfarenhet av att utbilda grupper om 10-15 personer. Det är inte ett krav, men ses som meriterande om man har erfarenhet från hemsjukvård. Har du dessutom utbildning inom vårdsystem så ses detta som en ännu högre merit. Som person är du kommunikativ, pedagogisk och strukturerad. Du har en förmåga att möta människor och tycker om att stötta och utbilda personal. Då utbildningen ska hållas på svenska är det viktigt att du kommunicerar obehindrat på svenska i tal och skrift.

Om verksamheten

CGM är en internationell koncern inom området e-hälsa med cirka 5 000 medarbetare med lång och bred erfarenhet och kompetens inom områden som medicinsk informatik, teknisk arkitektur samt kunskap kring vårdverksamheternas egna processer. Vi finns representerade med kontor i 19 länder och en stor kundbas i 55 länder. Våra e-hälsolösningar stödjer verksamhetsbehoven inom hälso- och sjukvård, social service, rehabilitering, laboratorier, tandvård, företagshälsovård, barnhälsovård och elevhälsa. Vår övergripande vision "Synchronizing healthcare" genomsyrar allt vårt arbete.

Med vår långa erfarenhet, en stark internationell närvaro och en bred förankring på den svenska hälso- och sjukvårdsmarknaden kan vi leverera ett partnerskap i ett långsiktigt och ömsesidigt givande samarbete. Våra kommunikationstjänster och driftslösningar kompletterar de produkter vi utvecklar och bildar tillsammans en helhetslösning som vi som leverantör eftersträvar till våra kunder.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Utbildning
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 31 jan 2020 (5 dagar kvar)