Säljare till CompuGroup Medical

Säljare till CompuGroup Medical

ARBETSUPPGIFTER

Vill du vara med och forma Sveriges digitala vårdinformationssystem?

Nu söker vi efter en ny kollega som brinner för sälj, är energisk, målinriktad och har en stor egen drivkraft. Här kommer du ingå i ett gäng trevliga & hjälpsamma kollegor som drivs av att ständigt vässa och utveckla deras verksamhet.

Vi på CGM arbetar mot visionen om att Sverige ska vara världsledande på e-hälsa 2025. Det gör vi genom att utveckla innovativa produkter och tjänster som stöttar både vårdpersonal och patient samt bidrar till forskningen och innovationsarbetet inom vården. Vi är marknadsledande leverantör av IT-lösningar och kommunikationstjänster till hälso- och sjukvården i Sverige. På vårt centrala kontor i Göteborg sitter vi i ljusa, fräscha lokaler med närhet till allt.

Som säljare inom affärsområdet Primary Care kommer du bidra till att uppnå företagets och affärsområdets mål och visioner. I rollen ingår ansvar för att bearbeta nya och befintliga kunder. Du genomför kundbesök och är delaktig genom hela säljprocessen. Underhåller, följer upp och tar initiativ i ditt säljande.

Marianne Jonsson - Säljare

”Det jag älskar mest med mitt jobb är att träffa kunderna och att våra produkter skapas tillsammans med användarna.”

Personliga egenskaper och kvalifikationer

Vi söker dig som brinner för sälj och vill jobba med försäljning av IT-system. Du är van att arbeta självständigt och är strukturerad i ditt arbetssätt där dokumentation, rapportering och uppföljning är en självklarhet. Vi ser gärna att du har erfarenhet från vården. Du har en stark vilja att göra affärer och att överträffa satta mål. Du har ett professionellt förhållningssätt till både medarbetare och kunder. Du vågar ta initiativ och strävar efter att etablera trovärdighet och förtroende hos både befintliga och nya kunder. Du kan strukturera och planera ditt arbete och gillar att arbeta med långsiktig och relationsskapande försäljning.

CGM är en internationell koncern och därför måste du kunna skriva och tala engelska obehindrat.

Tjänsten innebär resor och det krävs att du har B-körkort.

Vi erbjuder

För oss är det självklart att du ska må bra och trivas på jobbet och vi har därför tagit fram en rad förmåner. Hos oss får du;
  • Regelbundna hälsoundersökningar
  • Friskvårdsbidrag om 5000 kr per år och en friskvårdstimme per vecka för träning på arbetstid
  • Arbetstiderna är dagtid med möjlighet till flexibel arbetstid.
  • Vi har kollektivavtal.
Dessutom får du en unik chans att vara med och påverka framtidens sjukvård som just nu genomgår en omfattande digitalisering.

Om tjänsten

Tjänsten som säljare är en direktrekrytering där du blir anställd av oss på CGM. I denna rekrytering samarbetar vi med Eterni Sweden och alla eventuella frågor kring tjänsten hänvisar vi till Eterni Sweden.

Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Marknadsföring
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om CompuGroup Medical Sweden AB (CGM)
CGM är ett produktbolag inom medicinsk IT med kontor i Göteborg, Uppsala och Stockholm. Vi ingår i den internationella koncernen CompuGroup Medical som har drygt 5 000 anställda och är en av världens största leverantörer av mjukvarusystem inom sjukvården. Vårt journalsystem CGM J4 är en stark produkt på den svenska e-hälsomarknaden och vi har en marknadsledande position avseende e-hälsolösningar till företagshälsovården och primärvården i Sverige. Systemet klassas som en medicinteknisk produkt och våra kunder ställer höga krav på prestanda och driftsäkerhet.