Säljare och teamledare till CompuGroup Medical i Göteborg

Säljare och teamledare till CompuGroup Medical i Göteborg

Säljare och teamledare till CompuGroup Medical i Göteborg

Arbetsuppgifter

Vill du vara med och forma Sveriges digitala vårdinformationssystem?

Nu söker vi efter en ny säljare som också kan agera teamledare för vår säljgrupp. Vi söker efter dig som brinner för sälj, är energisk, målinriktad, har en stor egen drivkraft och som kan leda gemensamma säljaktiviteter inom affärsområdet Primary Care. Tillsammans ska vi bidra till att uppnå företagets och affärsområdets mål och visioner.

Vi på CGM arbetar mot visionen om att Sverige ska vara världsledande på e-hälsa 2025. Det gör vi genom att utveckla innovativa produkter och tjänster som stöttar både vårdpersonal och patient samt bidrar till forskningen och innovationsarbetet inom vården. Vi är marknadsledande leverantör av IT-lösningar och kommunikationstjänster till hälso- och sjukvården i Sverige. På vårt centrala kontor i Göteborg sitter vi i ljusa, fräscha lokaler med närhet till allt.

Som säljare och teamledare kommer du att ha ett övergripande ansvar för att leda, prioritera och planera den dagliga verksamheten. I rollen ingår även:
  • Kundbesök och att vara delaktig genom hela säljprocessen
  • Prognoser och arbetsmiljö för medarbetare och för att bearbeta nya och befintliga kunder
  • Budgetplanering. I samråd med ledningen utvärderar och utformar du budgeten
  • Personalansvar. Du rapporterar till affärsområdeschefen
Personliga egenskaper och kvalifikationer

Vi söker dig som brinner för sälj. Du är van att ta initiativ och har god samarbetsförmåga, du kan skapa engagemang, samt utveckla dina medarbetare och har förmågan att delegera och följa upp. Du vill jobba med försäljning av IT-system och har dokumenterat goda säljresultat från tidigare försäljning av IT-system. Du är van att arbeta självständigt och är strukturerad i ditt arbetssätt där dokumentation, rapportering och uppföljning är en självklarhet. Vi ser gärna att du har erfarenhet från vården.

Som person är du energisk, målinriktad och du har en stor egen drivkraft. Självklart har du också en stark vilja att göra affärer och att överträffa satta mål. Du har ett professionellt förhållningssätt till både medarbetare och kunder. Du kan strukturera och planera ditt arbete och gillar att arbeta med långsiktig och relationsskapande försäljning.

CGM är en internationell koncern och därför måste du kunna skriva och tala engelska obehindrat.

Tjänsten innebär resor och det krävs att du har B-körkort.

Vi erbjuder

För oss är det självklart att du ska må bra och trivas på jobbet och vi har därför tagit fram en rad förmåner. Hos oss får du; Regelbundna hälsoundersökningar. Friskvårdsbidrag om 5000 kr per år och en friskvårdstimme per vecka för träning på arbetstid. Arbetstiderna är dagtid med möjlighet till flexibel arbetstid och vi har kollektivavtal.

Dessutom får du en unik chans att vara med och påverka framtidens sjukvård som just nu genomgår en omfattande digitalisering.

Om tjänsten

Tjänsten är en direktrekrytering där du blir anställd av oss på CGM. I denna rekrytering samarbetar vi med Eterni Sweden och alla eventuella frågor kring tjänsten hänvisar vi till Eterni Sweden.

Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Marknadsföring
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 20 dec 2020 (26 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om CompuGroup Medical Sweden AB (CGM)
CGM är ett produktbolag inom medicinsk IT med kontor i Göteborg, Uppsala och Stockholm. Vi ingår i den internationella koncernen CompuGroup Medical som har drygt 5 000 anställda och är en av världens största leverantörer av mjukvarusystem inom sjukvården. Vårt journalsystem CGM J4 är en stark produkt på den svenska e-hälsomarknaden och vi har en marknadsledande position avseende e-hälsolösningar till företagshälsovården och primärvården i Sverige. Systemet klassas som en medicinteknisk produkt och våra kunder ställer höga krav på prestanda och driftsäkerhet.