Vi har jobbet för dig som studerar inom vården och vill arbeta extra!

Vi har jobbet för dig som studerar inom vården och vill arbeta extra!

Dina arbetsuppgifter

I tjänsten hos CompuGroup kommer du arbeta med att stötta upp kunderna med information och support kring deras produkt samt att besöka kunderna och utbilda deras personal kring deras journalsystem. Tjänsten passar dig som trivs i sociala sammanhang och att ständigt möta nya människor. Du bör studera eller ha annan huvudsaklig sysselsättning för att endast arbeta med detta på deltid. Då Compugroup har flertalet kunder runtom i landet förekommer det resor och eventuellt övernattningar i tjänsten.Din profil


Vi söker dig som studerar gärna med någon inriktning inom vård eller medicin. Du bör se det som givande att få kunskap inom CompuGroups verksamhet. Vi tror att du bäst kommer passa in i denna rollen om du trivs att arbeta med service och har en pedagogisk framtoning. Du bör kunna vara flexibel med dina arbetstider i kombination med dina studier. Tjänsten är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd hos oss på Studentwork och arbeta som konsult hos vårt kundföretag. Urval och intervjuer kommer att ske löpande, varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om oss

Studentwork är ett bemannings- och rekryteringsföretag specialiserat på Rising and Experienced Graduates. Våra kandidater är studerande och personer i början av sin karriär - med upp till fem års arbetslivserfarenhet efter sin examen. Vårt mål är att vara en långsiktig partner för våra kunder och kandidater. Bli en del av vårt nätverk och läs mer på www.studentwork.se. För CV-tips rekommenderar vi riktlinjerna i CV Guidelines, du får då rätten att pryda ditt CV med deras kvalitetsstämpel. Läs mer på www.cvguidelines.com.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 24 juni (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi på CompuGroup Medical använder den moderna informationsteknologins kraft för att hjälpa alla delaktiga inom sjukvården att få åtkomst till, dela och lagra vital medicinsk information. Vår mjukvara och våra relaterade tjänster förbättrar effektiviteten, reducerar kostnaderna, minskar risken för misstag och höjer kvaliteten på sjukvården.