Kravanalytiker till CompuGroup Medical

Kravanalytiker till CompuGroup Medical

Vill du vara med och utveckla morgondagens IT-lösningar för hälso- och sjukvården i Sverige?

CompuGroup Medical Sweden (CGM) är marknadsledande leverantör av IT-lösningar och kommunikationstjänster till hälso- och sjukvården i Sverige.

Brinner du, precis som CGM, för att utveckla och förbättra svensk e-hälsa? - Då vill vi gärna träffa dig!

Din vardag

I rollen som kravanalytiker bidrar du till den kontinuerliga utvecklingen av e-Hälsosystemet CGM J4. Du är spindeln i nätet mellan företagets kunder och dina kollegor. Du är delaktig i hela utvecklingsprocessen med fokus på att samla in krav och ta fram systemlösningar. Hos CGM arbetar de agilt med lättrörliga utvecklingsmetoder där cyklerna är korta.

Vem är du?

Vi söker en engagerad, analytisk och noggrann person med tidigare erfarenhet av kravinsamling och use case. Vi ser gärna att du har en bakgrund inom systemutveckling och ser det som en fördel om du har erfarenhet från vården. Du är van workshopledare och trivs med att intervjua representanter från verksamheten. Arbetet bedrivs i nära samarbete med utvecklingsteamet och användarna så kraven på god samarbets- och kommunikationsförmåga är höga. För att vara framgångsrik i den här rollen bör du tycka om att ta ett stort personligt ansvar, vara självgående och ha ett strukturerat arbetssätt. Flytande svenska och engelska i tal och skrift är ett krav.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT, IT-Kvalitetssäkring & Säkerhet
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.sigmarecruit.se/jobb/
Sista ansökningsdag 20 dec (29 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

CompuGroup Medical AB är ett världsledande eHälsobolag. Med en kundbas på c:a 400.000 kunder arbetar de med läkare, tandläkare, sjukhus, apotek och hälsonätverk i 43 länder. CGM har 4200 kvalificerade medarbetare som arbetar i 19 länder för att erbjuda de bästa lösningarna inom eHälsa. CompuGroup Medical AB har funnits på den svenska eHälsomarknaden i mer än 20 år och levererar effektiva och säkra lösningar till såväl enskilda mottagningar som till kliniker, sjukhus, kommuner och landsting. CGM utvecklar sina produkter i nära samarbete med användarna med målsättningen att på ett användarvänligt och effektivt sätt stödja hela vårdkedjan. I Sverige är CGM runt 160 medarbetare och i Göteborg sitter de i ljusa fina lokaler centralt vid Lilla Bommen.

Läs mer på
www.cgm.com/se