Projektledare till översättningsbyrån Comactiva, Göteborg

Projektledare till översättningsbyrån Comactiva, Göteborg

Tjänstebeskrivning

Är du en driven och engagerad projektledare? Är du bra på språk och har arbetat med översättning? Gillar du att arbeta i ett företag där du har möjlighet att vara med och påverka och utveckla? I så fall är detta rätt jobb för dig!

I din roll som projektledare kommer du att ha ett helhetsansvar för översättningsprojekt, allt från offertförfrågan till leverans och kunduppföljning. Du kommer även att arbeta med korrekturläsning och översättning av texter. Din roll kommer att innebära ett nära samarbete med våra kunder samt att hålla kontakten med översättare över hela världen.

Kvalifikationer

Vi söker i första hand dig som har en högskoleutbildning inom språk och översättning och/eller har några års erfarenhet från en översättningsbyrå. Som projektledare hos oss kommer du att ha mycket kontakt med kunder och leverantörer både i Sverige och utomlands. Det är därför viktigt att du har lätt att uttrycka dig både på svenska och engelska i tal och skrift, gärna på ytterligare något språk. Tyska är extra intressant. Dina IT- kunskaper är goda. Har du språktekniska kunskaper är det meriterande.

För att passa in hos oss är du en social, kommunikativ och serviceinriktad person. Du förstår vikten av att skapa och bevara relationer, både internt och externt. Du tycker om att ha flera projekt på gång, vilket kräver noggrannhet och struktur. Vi ser gärna att du är en problemlösare och har förmåga att ta egna initiativ. Prestigelöshet är en viktig egenskap för att trivas hos oss, då alla arbetar nära tillsammans och hjälps åt när det behövs.

Vad erbjuder vi dig?

Vi är ett mindre, familjärt företag där vi värdesätter personlighet och service. Du trivs i en miljö där kunderna och hög kvalitet är en central del. Vi har spännande kunder och varumärken, vilket gör vårt arbete intressant och stimulerande. Vi erbjuder dig en arbetsplats med ett härligt gäng kollegor, korta beslutsvägar och möjlighet att vara med och påverka och utveckla vår verksamhet.

Låter det intressant?

Vår samarbetspartner i den här rekryteringen är rekryteringsföretaget Premier. Har du frågor, så tveka inte att ringa rekryteringschef Malou Olausson, tel. 0733-200 880. Din ansökan skickar du in via Premiers hemsida, www.premier.se snarast, dock senast 19 november 2018. I den här rekryteringen kommer vi arbeta med löpande urval, så skicka gärna din ansökan idag.

Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV.

Välkommen med din ansökan!

Om Premier
Premier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Vi har verksamhet i 7 städer och är idag ca 700 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal inom försäljning/marknad, ekonomi, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration. Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar och att erbjuda både våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Premier ska lämna kvar en känsla av en overkligt bra upplevelse. Helt enkelt.
Mer info
Kontaktperson Malou Olausson
Telefon 0733-200880
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Marknadsföring
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Premier Service Sverige AB
Sista ansökningsdag 19 nov (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Comactiva Language Partner AB är en språkbyrå i Göteborg med 10 anställda idag. Vi startade vår verksamhet 1996 och har sedan dess jobbat med ett globalt nätverk av noga utvalda översättare och lingvister runt om i världen, för att ge våra kunder premiumöversättningar och flexibla helhetslösningar av högsta kvalitet. Vi har alltid kunden i fokus och strävar efter att med personlig service och flexibilitet, möta och överträffa våra kunders förväntningar. Merparten av våra uppdragsgivare finns i Sverige. Allt från större, globala organisationer till de som finns representerade på lite färre marknader. Branscherna är vitt skilda men den gemensamma nämnaren för dem alla, är behovet av fingertoppskänsla, hög service och god kvalitet. Nu befinner vi oss i en tillväxtfas och söker därför en ny medarbetare till vårt kontor i Göteborg. Vi sitter i fräscha lokaler på Kungsgatan, mitt i centrum. Läs gärna mer om oss på www.comactiva.se