Handläggare till Collectors B2C team

Handläggare till Collectors B2C team

Brinner du för service och drivs av att få arbeta lösningsorienterat i en utvecklande miljö? Då är du den vi söker!

Om collector bank

Collector är mycket mer än en bank. Vi är också ett entreprenörsdrivet teknikföretag som brinner för att förverkliga idéer - våra egna och andras.

Vi utvecklar finansiella tjänster för privat- och företagskunder. Vi lägger stor vikt vid att skapa smarta, digitala lösningar som förenklar våra kunders vardag. För privatpersoner erbjuder vi sparande, lån, kreditkort och finansiella appar. För företag erbjuder vi företags- och fastighetskrediter, factoring samt betallösningar för e-handel och butik.

Våra kontor finns i Göteborg (huvudkontor), Stockholm, Helsingfors, Åbo och Oslo. Koncernens moderbolag Collector AB (publ) är noterat på Nasdaq Stockholm.

Om tjänsten

Du kommer att vara en viktigt del av teamet B2C Inkasso, som jobbar med konsumentinkasso. Tillsammans med kompetenta och engagerade medarbetare arbetar du proaktivt för att hjälpa våra gäldenärer att hitta lösningar på sina skulder. Kontakt med gäldenärer sker via telefon och mail. Arbetet innefattar även övriga administrativa uppgifter inom inkasso och mycket kontakt med våra partners och myndigheter.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
 • Inkommande och utgående telefoni
 • Lägga upp avbetalningsplaner
 • Förhandla med gäldenärer
 • Driva inkassoärenden mot Kronofogden
 • Posthantering m.m.
Tjänsten är en tillsvidareanställning med start så snart som möjligt, eller enligt överenskommelse. Tjänsten är placerad på vårt huvudkontor i Göteborg.

Om dig

Vi tror att du som vill jobba tillsammans med oss:
 • har god ekonomisk förståelse
 • har ett stort intresse för att hjälpa våra gäldenärer
 • är utåtriktad, affärsmässig och driven
 • trivs med att arbeta för att nå team-gemensamma mål
 • är noggrann, ansvarsfull och kan fatta snabba beslut
 • har en glad och positiv inställning och en härlig energi som du vill dela med dig av
 • trivs med att arbeta i en föränderlig miljö i ett högt tempo
 • har lätt för att skapa förtroende hos både dina kollegor och våra kunder
Du har eftergymnasial utbildning inom ekonomi, juridik eller annan högskoleutbildning som bedöms likvärdig. Har du tidigare erfarenhet av arbete inom inkasso, bank och finans, eller annat administrativt arbete som bedöms likvärdigt är det särskilt meriterande.

En självklarhet för dig som söker är att du trivs i kontakten med andra människor och har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift. Du är initiativrik, nyfiken och lösningsorienterad och drivs av att få vara med och påverka och arbeta utvecklande. Vi ser gärna att du uppskattar teamarbete och har en lyhörd, ödmjuk och pretigelös inställning till dina kollegor. Du har en god beslutsförmåga värdesätter stort eget ansvar.

Vidare är du nyfiken och lösningsorienterad och uppskattar ett högre arbetstempo.

Vårt erbjudande till dig

Som medarbetare hos oss blir du en del av vår starka företagskultur, som kan beskrivas utifrån våra värdeord Entreprenörskap, Engagemang och Etik. Vi präglas av öppenhet kring nya idéer, innovation, engagerade människor som drivs av att få saker att hända, tänker stort och utmanar sig själva varje dag. Känner du att det passar in på hur du skulle vilja ha det på din arbetsplats tror vi att du kommer att trivas bra tillsammans med oss!

Vi erbjuder dig ett riktigt bra förmånspaket, att få vara en del av ett spännande företag med goda utvecklingsmöjligheter, löpande kompetensutveckling, satsning på god hälsa, gemensamma aktiviteter på och utanför arbetsplatsen. Du får en fartfylld och stimulerande arbetsmiljö i Göteborgs kanske snyggaste kontor med havsutsikt!

INTRESSERAD?

Kul! Ansök med CV och personligt brev senast 30 januari 2020, så återkommer vi till dig. Urval kommer att ske löpande så ansök så snart du kan!

Har du frågor eller vill veta mer? Kontakta Andreas Carlsson, Team Manager, på telefonnummer 010-161 08 29.

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Bank, Finans & Försäkring, Bank & Finans
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 jan 2020 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Collector är en digital nischbank som erbjuder nytänkande finanslösningar för privat- och företagskunder. Med snabbhet, flexibilitet och teknik i fokus utvecklar vi lösningar utifrån våra kunders behov. Verksamheten omfattar privatlån, kreditkort, betallösningar för e-handel och butik, factoring, företagskrediter, fastighetslån och sparkonton. Vår starka företagskultur, präglad av entreprenörskap, engagemang och etik har bidragit till en stark tillväxtresa. Collector AB (publ) är noterat på Nasdaq Stockholm.