Finsktalande kundservicemedarbetare

Finsktalande kundservicemedarbetare

Gillar du att ge förstklassig service och dessutom på finska? Collector Bank söker nu en finsktalande kundservicemedarbetare som vill vara med på vår tillväxtresa!


OM COLLECTOR BANK


Collector är en digital nischbank som utvecklar finansiella tjänster för privat- och företagskunder. Vi lägger stor vikt vid att skapa smarta, digitala lösningar som förenklar våra kunders vardag. För privatpersoner erbjuder vi sparande, lån, kreditkort och finansiella appar. För företag erbjuder vi factoringtjänster samt betallösningar för e-handel och butik. Collector Bank präglas av en stark entreprenörsanda och vi brinner för att förverkliga idéer - både våra egna och andras.

Våra kontor finns i Göteborg (huvudkontor), Stockholm, Helsingfors och Oslo. Koncernens moderbolag Collector AB (publ) är noterat på Nasdaq Stockholm.


OM TJÄNSTEN


Du kommer att ha en viktig roll på vårt Contact Center där du tillsammans med duktiga och engagerade medarbetare ger våra kunder ett förstklassigt bemötande.

Som digital bank är vårt fokus att vara tillgängliga för våra kunder, som enkelt kan vända sig till oss, när som helst, från var som helst.

Du och team ansvarar tillsammans för inkommande ärenden via telefon, mail och chatt från våra privatkunder. Ärendena rör främst fakturafrågor avseende e-handel med fokus på den finska marknaden.

Tjänsten är på heltid (dagtid måndag-fredag) i en tillsvidareanställning, vilken föregås av provanställning. Tillträde så snart som möjligt, enligt överenskommelse. Tjänsten är placerad i Göteborg på det kanske snyggaste kontoret i stan!


OM DIG


Vi tror att du som söker:
  • talar och skriver finska flytande
  • är serviceminded och alltid strävar efter att kunderna ska vara nöjda med din hjälp
  • har god ekonomisk förståelse
  • har arbetslivserfarenhet från ett eller flera serviceyrken
För att lyckas och trivas i rollen gillar du att arbeta självständigt och du förstår att det är viktigt att ha fokus på varje unik kund för att kunna ge kunden ett förstklassigt bemötande. Du tar dig an nya uppgifter med en positiv inställning och tycker om att arbeta i en social och föränderlig miljö i ett högt tempo där samarbete är viktigt.


VÅRT ERBJUDANDE TILL DIG


Som medarbetare hos oss blir du en del av vår starka företagskultur, som kan beskrivas utifrån våra värdeord Entreprenörskap, Engagemang och Etik. Vi präglas av öppenhet kring nya idéer, innovation, engagerade människor som drivs av att få saker att hända, tänker stort och utmanar sig själva varje dag. Känner du att det passar in på hur du skulle vilja ha det på din arbetsplats tror vi att du kommer att trivas bra tillsammans med oss!

Vi erbjuder dig ett riktigt bra förmånspaket, att få vara en del av ett spännande företag med goda utvecklingsmöjligheter, löpande kompetensutveckling, aktiv satsning på god hälsa, gemensamma aktiviteter på och utanför arbetsplatsen. Du får en fartfylld och stimulerande arbetsmiljö i Göteborgs kanske snyggaste kontor med havsutsikt!


INTRESSERAD?

Ansök med CV och personligt brev senast den 5 maj. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, så ansök redan idag!

Har du frågor eller vill veta mer?
Kontakta Laura Helgesson, Team Manager, för frågor om tjänsten, eller Ida Ljungberg, HR Business Partner, om du har funderingar gällande rekryteringsprocessen. Du når oss på telefonnummer 010-161 00 00.

Vi ser fram emot att få ta del av din ansökan!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 5 maj 2019 (9 dagar kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

Collector är en digital nischbank som erbjuder nytänkande finanslösningar för privat- och företagskunder. Med snabbhet, flexibilitet och teknik i fokus utvecklar vi lösningar utifrån våra kunders behov. Verksamheten omfattar privatlån, kreditkort, betallösningar för e-handel och butik, factoring, företagskrediter, fastighetslån och sparkonton. Vår starka företagskultur, präglad av entreprenörskap, engagemang och etik har bidragit till en stark tillväxtresa. Collector AB (publ) är noterat på Nasdaq Stockholm.