Backend-utvecklare

Backend-utvecklare

Användandet av finansiella tjänster i mobilen ökar lavinartat och Collector Bank söker nu en backend-utvecklare som har ett stort intresse i att vara med och utveckla framtidens bankupplevelse i mobilen.


Om tjänsten

Mobilutvecklingsteamet på Collector ansvarar för mobilanpassningen av Collector Banks erbjudande och kundupplevelse. Vi är mitt i den fortsatta utvecklingen av vår bankapp där vår utgångspunkt, precis som med Collector Banks övergripande vision, är att utmana och utveckla branschen genom vårt löfte "Believe in the idea".

För att vara en trendsättare på marknaden och säkerställa att vi ligger i framkant vad gäller användarupplevelse och teknik, är det självklart för oss att vi jobbar med en modern teknikstack. Vårt driv kring att leverera bästa möjliga användarupplevelse, samtidigt som vi hela tiden vågar testa nya tekniker, är det som kännetecknar oss.

Som backend-utvecklare hos Collector kommer du ingå i vårt apputvecklingsteam. Våra IT-team är korsfunktionella och består av mellan 6-8 personer. Mobilteamet består idag av både backendutvecklare, iOS- och Androidutvecklare samt produktägare, testare och designers. Fokus ligger på nyutveckling men alla i teamen tar ansvar för tjänsternas fulla livscykel och att produkten levererar ett affärsvärde.

Du kommer att arbeta med utveckling av backendsystemen och api:erna som apparna konsumerar. Det är därför viktigt att du har en god förståelse för applikationsarkitektur, plattformskapacitet, utvecklingsramverk och .NET core.

Om dig

Vi letar efter dig som är en vass backend-utvecklare, engagerad och driven, har lätt för att lära dig nytt och att jobba med de senaste teknikerna.

Vi ser gärna att du sätter konsumenternas behov i fokus och att du förstår vikten av ändamålsenliga lösningar. Du gillar att jobba tillsammans med andra och att lyfta teammedlemmarna till att bli så värdeskapande och effektiva som möjligt.

Vi tror att du som söker har goda kunskaper eller erfarenheter inom ett eller flera av dessa områden:
  • .net core
  • Azure
  • Devops
  • REST-api:er
  • git
  • Azure service bus
  • Eventhantering
  • Testdriven utveckling
Tjänsten är på heltid i en tillsvidareanställning (vilken föregås av provanställning) placerad i Göteborg. Start så snart som möjligt, enligt överenskommelse.

VARFÖR COLLECTOR BANK OCH VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Gemenskap, innovation och den senaste tekniken är saker som kännetecknar oss. Här får du chansen att tillsammans med kompetenta och engagerade kollegor arbeta i ett team med hög teknisk höjd.

Att man trivs på Collector är mycket på grund av den valfrihet och ansvar som teamen har. Utlopp för idéer och möjlighet att påverka sitt arbete är saker som kännetecknar arbetsmiljön. För oss är det självklart att varje individs utveckling värdesätts högt vilket innebär ett stort fokus på kompetensutveckling.

Som medarbetare hos oss blir du en del av vår starka företagskultur, som kan beskrivas utifrån våra värdeord Entreprenörskap, Engagemang och Etik. Vi erbjuder dig ett riktigt bra förmånspaket, att få vara en del av ett spännande företag med goda utvecklingsmöjligheter, löpande kompetensutveckling, aktiv satsning på god hälsa, gemensamma aktiviteter på och utanför arbetsplatsen. Du får en fartfylld och stimulerande arbetsmiljö i Göteborgs kanske snyggaste kontor med havsutsikt!

Känner du att det passar in på hur du skulle vilja ha det på din arbetsplats tror vi att du kommer att trivas riktigt bra tillsammans med oss!INTRESSERAD?


Vad kul! Ansök senast 30 september. Urval kommer att ske löpande under ansökningsperioden, men med tanke på semestertider som stundar så kommer intervjuer att ske med start i mitten på augusti.

Har du frågor eller vill veta mer? Marcus Möllenborg, Produktägare Appteamet, 070-490 14 15 svarar gärna på dina frågor om tjänsten.

Vi ser fram emot att ta del av din ansökan!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Back-end utvecklare, Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 25 aug 2019 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Collector är en digital nischbank som erbjuder nytänkande finanslösningar för privat- och företagskunder. Med snabbhet, flexibilitet och teknik i fokus utvecklar vi lösningar utifrån våra kunders behov. Verksamheten omfattar privatlån, kreditkort, betallösningar för e-handel och butik, factoring, företagskrediter, fastighetslån och sparkonton. Vår starka företagskultur, präglad av entreprenörskap, engagemang och etik har bidragit till en stark tillväxtresa. Collector AB (publ) är noterat på Nasdaq Stockholm.