Android-utvecklare

Android-utvecklare

Användandet av finansiella tjänster i mobilen ökar lavinartat och Collector Bank söker nu en apputvecklare som har ett stort intresse i att vara med och utveckla framtidens bankupplevelse i mobilen!


DU OCH TJÄNSTEN

Apputvecklingsteamet på Collector ansvarar för mobilanpassningen av Collector Banks erbjudande och kundupplevelse. Vi är mitt i den fortsatta utvecklingen av vår bankapp där vår utgångspunkt, precis som med Collector Banks övergripande vision, är att utmana och utveckla branschen genom vårt löfte "Believe in the idea".

För att vara en trendsättare på marknaden och säkerställa att vi ligger i framkant vad gäller användarupplevelse och teknik, är det självklart för oss att vi jobbar med en modern teknikstack. Vårt driv kring att leverera bästa möjliga användarupplevelse, samtidigt som vi hela tiden vågar testa nya tekniker, är det som kännetecknar oss.

Som apputvecklare på Collector kommer du ingå i vårt apputvecklingsteam. Våra IT-team är korsfunktionella och består av mellan 6-8 personer. Mobilteamet består idag av både backendutvecklare, iOS- och Androidutvecklare samt produktägare, testare och designers. Fokus ligger på nyutveckling men alla i teamen tar ansvar för tjänsternas fulla livscykel och att produkten levererar ett affärsvärde.

Som apputvecklare kommer du att arbeta med utveckling av native-appar för Android. Det är därför viktigt att du har en god förståelse för applikationsarkitektur, plattformskapacitet och utvecklingsramverk för mobila enheter.

Är du en vass apputvecklare som älskar att lära dig nytt och som trivs i en dynamisk vardag kommer du trivas bra hos oss!

Följande tech stack är aktuellt i tjänsten just nu:
 • Kotlin
 • Coroutines
 • Architecture components
 • LiveData
 • MVVM
 • Jetpack
 • REST-api:er
 • testdrivet
 • Dagger2
 • Gradle
 • git
 • Material Design
 • java
 • azure devops
Tjänsten är på heltid i en tillsvidareanställning (vilken föregås av provanställning) med start så snart som möjligt enligt överenskommelse. Tjänsten är placerad i Göteborg.VARFÖR COLLECTOR BANK OCH VAD KAN VI ERBJUDA DIG?


Gemenskap, innovation och den senaste tekniken är saker som kännetecknar oss. Här får du chansen att tillsammans med kompetenta och engagerade kollegor arbeta i ett team med hög teknisk höjd.

Att man trivs på Collector är mycket på grund av den valfrihet och ansvar som teamen har. Utlopp för idéer och möjlighet att påverka sitt arbete är saker som kännetecknar arbetsmiljön. För oss är det självklart att varje individs utveckling värdesätts högt vilket innebär ett stort fokus på kompetensutveckling.

Som medarbetare hos oss blir du en del av vår starka företagskultur, som kan beskrivas utifrån våra värdeord Entreprenörskap, Engagemang och Etik. Vi erbjuder dig ett riktigt bra förmånspaket, att få vara en del av ett spännande företag med goda utvecklingsmöjligheter, löpande kompetensutveckling, aktiv satsning på god hälsa, gemensamma aktiviteter på och utanför arbetsplatsen. Du får en fartfylld och stimulerande arbetsmiljö i Göteborgs kanske snyggaste kontor med havsutsikt!

Känner du att det passar in på hur du skulle vilja ha det på din arbetsplats tror vi att du kommer att trivas bra tillsammans med oss!
INTRESSERAD?


Vad kul! Ansök senast 30 september.
Urval kommer att ske löpande under ansökningsperioden, men med tanke på semestertider som stundar så kommer intervjuer att ske med start i mitten på augusti.

Har du frågor eller vill veta mer? Marcus Möllenborg, Produktägare Appteamet, 070-490 14 15 svarar gärna på dina frågor om tjänsten. Har du frågor om rekryteringsprocessen vänligen kontakta Ida Ljungberg, HR Business Partner, 010 -161 00 00.

Vi ser fram emot att ta del av din ansökan!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll App utvecklare, Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 24 aug 2019 (34 dagar kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

Collector är en digital nischbank som erbjuder nytänkande finanslösningar för privat- och företagskunder. Med snabbhet, flexibilitet och teknik i fokus utvecklar vi lösningar utifrån våra kunders behov. Verksamheten omfattar privatlån, kreditkort, betallösningar för e-handel och butik, factoring, företagskrediter, fastighetslån och sparkonton. Vår starka företagskultur, präglad av entreprenörskap, engagemang och etik har bidragit till en stark tillväxtresa. Collector AB (publ) är noterat på Nasdaq Stockholm.