Resursplanerare - Koordinator

Resursplanerare - Koordinator

Cold Cargo växer och behöver förstärka teamet med ytterligare en resursplanerare! I rollen som resursplanerare planerar och administrerar du Cold Cargos personalresurs (underleverantörer och egen personal) utifrån Cold Cargos aktuella uppdrag. Du blir en nyckelperson i verksamheten och en del av ett drivet och engagerat team som jobbar för att ligga steget före i allt. Du utgår från huvudkontoret i Göteborg och kommer att arbeta i nära samarbete med Ebba som också är resursplanerare. Tjänsten är på heltid och kommer även att innefatta helg.

Vi söker dig med gymnasieutbildning och gärna tidigare erfarenhet av att arbeta med resursplanering och/eller administration. Kanske har du även vidareutbildat dig inom HR, logistik eller någon annan liknande inriktning. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift, och gärna ytterligare språk. Du har goda IT-kunskaper och är en van användare av affärssystem.

Vi lägger mycket stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är strukturerad, lösningsorienterad och ansvarstagande. Du behåller lugnet även i stressande situationer, och är pedagogisk med god kommunikationsförmåga. Du motiveras av att nå resultat och har ett självklart servicefokus i allt du tar dig an. Cold Cargo har en positiv kultur och för att trivas i organisationen tror vi även att du är flexibel, prestigelös och tycker om snabba beslut.

Varmt välkommen med din ansökan med bifogat CV på jerrie.se. Vid frågor kontakta Cecilia Jarlsmark på 0723-05 33 43. Urval sker löpande så ett tips är att söka tjänsten så snart som möjligt.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Administration, Koordinator
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Jerrie AB
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Cold Cargo Sweden AB är ett av Sveriges ledande logistikföretag med fokus på hemleveranser. Cold Cargo ingår i Axfoodkoncernen och utför bl.a. transporter åt mat.se, Willys och Hemköp. Med en flotta på drygt 130 lastbilar utvecklar Cold Cargo logistiken kring hemleverans för att underlätta för kundernas kunder.

Vår logistik och tekniska utveckling ligger i framkant, med bland annat leverans till bakluckan på Volvobilar och vi har även påbörjat ett testprojekt med leveranser direkt till kylskåpet med hjälp av smarta lås. Idag finns vi i Stockholm, Göteborg och västra Skåne, med runt 17 500 leveranser i veckan. Läs gärna mer om oss på coldcargo.se