Elingenjör till spännande tjänst

Elingenjör till spännande tjänst

Är du en elektronikingenjör som söker en varierande tjänst och vill utvecklas på ett familjärt företag? Sök då tjänsten som beredare idag!

Dina arbetsuppgifter

I rollen som beredare kommer du att ha ett övergripande ansvar för tillverkningen av kretskort. Dessa kort är alltid kundanpassade, och din uppgift är att utvärdera om dessa går att producera. Utefter denna analys ska du sedan göra nödvändiga ändringar och anpassningar för att uppnå bästa resultat.

Exempel på arbetsuppgifter:
  • Ta in underlag från kunder med specifikationer på kretskortet de vill ha
  • Behandla underlagen och se om det är möjligt att producera, samt anpassa korten efter önskemål
  • Se över och utvärdera tillverkningsprocesser som krävs för produktion
Din profil

För att trivas i rollen som beredare ser vi gärna att du är en kommunikativ person med känsla för service.

Skallkrav:
  • Elektronikingenjör (Yrkeshögskola eller högskola)
  • Engelska och svenska
Meriterande:
- Erfarenhet av arbete med kretskort

Villkor

Arbetstid: Kontorstider med flex
Tjänstgöringsort: Älvängen
Mer info
Kontaktperson Nicholas Uusitalo
Telefon 072 209 19 50
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Elektronik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Framtiden
Sista ansökningsdag 27 juli (32 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Cogra Pro AB är ett familjeföretag som tillverkar snabba mönsterkort. De har ett resursoptimerat produktionsflöde i en modern maskinpark, med hög automatiseringsgrad. Cogra Pro har även en egen framtagen programvara för snabb och effektiv panelisering av produktionspaneler. Genom att alla 17 medarbetare ser kvalitet och nöjda kunder som samverkande faktorer ska Cogra Pro utifrån kundens behov tillverka felfria mönsterkort, leverera i rätt tid samt hålla hög servicegrad.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.