Nyexaminerad utvecklare sökes till Codigo!

Nyexaminerad utvecklare sökes till Codigo!

Drömmer du om att arbeta med systemutveckling i teknikens framkant? Är du nyexaminerad och vill utvecklas som programmerare? Då är det dig vi söker!

Dina arbetsuppgifter

Som utvecklare på Codigo kommer du att jobba i projekt tillsammans med 1-2 kollegor. Grunderna i de olika projekten är väldigt lika där du jobbar i Microsoft, C# och Back-end, vilket gör det enkelt att byta mellan projekten.

I de flesta projekt som rör undersökningar så undersöks bland annat hur demografin av besökarna till en specifik hemsida ser ut. Som utvecklare hos Codigo kommer du till en början att få gå bredvid en senior utvecklare för att allt eftersom växa in i rollen och få mer eget ansvar.

Din profil

För rollen som utvecklare hos vår kund Codigo ser vi gärna att du är modig och vågar ta egna beslut, är passionerad över utvecklingen samt har en nyfikenhet och engagemang för att lära dig nya saker.

Skallkrav:
  • Som lägst YH-utbildning inom systemutveckling
  • Grundläggande kunskaper i svenska och engelska
Meriterande:
  • Högskoleexamen inom programmering
  • Bra kunskap inom C#
Villkor

Startdatum: Omgående eller enligt överenskommelse
Placeringsort: Göteborg
Arbetstider: Mån-fre, 8-17
Omfattning: 100%
Mer info
Kontaktperson Isabelle Bylander
Telefon 072-245 20 19
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Framtiden
Sista ansökningsdag 27 nov (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Codigo Sweden AB är ett IT-konsultbolag som är utvecklare inom undersökning och statistik, och har kunder som bland annat Sifo, försäkringbolag och Svenska orienteringsförbundet. System som företaget jobbar med är Streamcount, vilket är professionell webbanalys som används på hundratals svenska webbplatser. AKKA, som är ett specialiserat system för operationshantering och tidsrapportering, samt KOMON som är ett open source-projekt som ger ljudprogramvara och arkitektur.

Codigo har funnits sedan 2012 och är idag 10 anställda på kontoret som är beläget på Karl Gustavsgatan i Göteborg. Som konsult på företaget får du uppleva en variation i vardagen och möjligheten att få lära dig alla delar i ett utvecklingsprojekt. Det är ett modernt företag som använder sig av den senaste tekniken och har bland annat den senaste versionen av C#.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.