Finance Assistant, Junior Controller till Cobham Gaisler, Göteborg

Finance Assistant, Junior Controller till Cobham Gaisler, Göteborg

Finance Assistant / Junior Controller
Göteborg


Vill du arbeta inom rymdindustrin? Vi expanderar och har nu en ledig tjänst som Finance Assistant / Junior Controller.

Som en del av vårt team i Göteborg kommer du arbeta i en internationell organisation där vi samarbetar med kunder och branschkollegor över hela världen. Cobham Gaisler är ett företag med en ledande position inom rymdindustrin. Vårt kontor ligger centralt i Göteborg.

Arbetsuppgifter
Som Finance Assistant / Junior Controller, kommer du ha en varierande roll inom ekonomi och redovisning, samt projekt och inköp. Du kommer arbeta direkt under vår ekonomichef och även samarbeta med vår Supply Chain Manager samt våra projektledare. Tjänsten är varierande och innebär till viss del eget ansvar samt att stötta vid bokslut och lönehantering. Övriga arbetsuppgifter kommer innefatta:
  • Löpande bokföring
  • Kund och leverantörsreskontra
  • In- och utbetalningar bank
  • Order och intäktsrapporter
  • Avstämningar
  • Löneberedning
  • Projektuppföljning
  • Övrigt förekommande arbetsugppgifter på en ekonomiavdelning
Profil
Vi söker dig med erfarenhet från ekonomiarbete och ser gärna att du har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi. Ett krav är att du har några års arbetslivserfarenhet från liknande arbete. Du bör hantera Officepaketet på en god nivå och vara van att arbeta i Excel. För att du ska trivas i rollen är du van att arbeta självständigt och kan hantera flera uppgifter parallellt. Flytande svenska och engelska i tal och skrift är ett krav.

Vi ser med fördel att du har tidigare erfarenhet av arbete för teknikföretag. Du har goda kunskaper om svensk redovisningsstandard samt erfarenhet av större ERP-system och projektekonomi. Du har även erfarenhet av arbete i internationell miljö med korta deadlines.

Kontakt
För frågor om tjänsten kontakta Malou Magnusson, 0707-588745, på Intenso Teknikrekrytering AB.

Ansökan
Urval sker löpande och vi ser gärna att du ansöker så snart som möjligt!

Välkommen med din ansökan!

About Cobham Gaisler
Cobham Gaisler is a leading global technology and service innovator, who provides solutions for the most challenging problems, in extreme environments, from deep space to the depth of the ocean. We have a market leading position in processor solutions for space, including satellite communications. We help our customers to increase the safety and mission capabilities of their personnel and equipment.

We are a customer-oriented company with fast response to market demands. We are an innovative company where resources are prioritized to offer our customers the best possible solutions.

Read more at www.gaisler.com

Sökord: ekonomiassistent, junior finance assistant,
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Intenso Teknikrekrytering AB
Sista ansökningsdag 11 juni 2021 (32 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Denna rekrytering hanteras av Intenso Teknikrekrytering som är specialiserade på rekrytering och search av chefer och specialister inom teknik och IT. Vår vision är att rekrytering ska vara enkelt. Vi har lösningarna som gör det enkelt. Oavsett hur ni vill att vi hjälper er så finns det en enkel lösning hos oss. Vi ska ge vår kunder kostnadseffektiva lösningar med hög leveransprecision. Search är en viktig del i vårt arbete. För våra uppdragsgivare är det en trygghet att veta att oddsen för en lyckad rekrytering är goda även i de svåraste fallen. Vi ingår i samma koncern som Säljpoolen, ett av Sveriges ledande rekryteringsföretag inom sälj och marknadsföring. Med hjälp av vårt gemensamma, egenutvecklade rekryteringssystem Masterhelp har vi byggt upp en stor databas av kvalificerade kandidater och smarta tekniska lösningar för effektiv rekrytering.