Skolsköterska

Skolsköterska

Dina arbetsuppgifter

I nuläget hjälper vi en samarbetsskola i centrala Göteborg med att hitta en skolsköterska. Skolan har årkurserna 1-9 med en väl fungerande elevhälsa och goda strukturer gällande elevhälsoarbetet.

Tjänsten är på 60 % med omgående start och minst ett läsår framåt. För dig som önskar att vara konsult finns det sådana möjligheter.

Din profil

Som person är du strukturerad, välplanerad samt flexibel i ditt arbetssätt. Du är utbildad skolsköterska med ett par års erfarenhet. Du är målmedveten inom ditt yrke samtidigt som du är en lagspelare gällande skolans övergripande elevhälsoarbete. Men oavsett vad du gjort tidigare har du ett genuint intresse för ungdomar och lätt att skapa goda relationer.

Är du den vi söker, tveka då inte utan skicka in din ansökan redan idag! Vi arbetar löpande med rekryteringsprocessen och tillsättning kan ske innan annonstiden löpt ut.

I denna rekrytering samarbetar skolan med Clockwork Skolbemanning & Rekrytering, som sköter hela processen.

Vid frågor, kontakta ansvarig rekryterare Cilla Edrén tfn. 073-351 27 62

Sök tjänsten via: www.clockworkpersonal.se/lediga-jobb

Titta gärna in på:
Facebook.com/skolbemanning

www.pedagogjobb.nu
Mer info
Kontaktperson Cilla Edrén
Telefon 073 51 27 62
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Sjuksköterska, Utbildning, Lärare
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 31 mars (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Clockwork Skolbemanning & Rekrytering är företaget med mångårig erfarenhet av skolverksamhet. Vi bistår huvudmän och skolledare över hela landet med bemanning och rekrytering av all skolpersonal - från förskola till högskola. Vi arbetar mot samtliga skolformer och kan genom goda samarbeten och relationer skapa utrymme för det som vi tycker är viktigt - att du som skolledare och pedagog får vara elevernas främsta resurs för inlärning.

Vi har själva varit verksamma inom skolan i olika roller och har således en djup förståelse och insikt i uppdraget- så när ni samarbetar med oss, får ni all vår kompetens på köpet!

För dig som söker nya utmaningar, har vi stora nätverk. För dig som söker personal eller annat stöd, erbjuder vi skräddarsydda lösningar.
Alla våra konsulter erbjuds "lön varje fredag", gemensamma aktiviteter samt stöd av legitimerade lärare. Vi är självklart auktoriserade och ISO-certifierade.

Vill du bli en av oss?
Registrera en jobbevakning via www.pedagogjobb.nu eller besök vår hemsida för mer information om hur vi arbetar och vad vi erbjuder www.clockworkpersonal.se