Om företaget

Rekrytering av Rektor till Vittra Kronhusparken i Göteborg.

Kronhusparken är en mångkulturell grundskola med ca 440 barn från åk 2 till 9, som präglas av ett högt engagemang, nära relationer och en stark pedagoggrupp. Vi söker dig, erfaren rektor som kan fortsätta utveckla kvaliteten och skolan tillsammans med dina medarbetare. Skolan ligger centralt i Göteborg.

Dina arbetsuppgifter

Som rektor på Vittra behöver du bottna i både det pedagogiska ledarskapet och i chefskapet med ansvar för budget, verksamhet och personal. Med stöd av Vittras systematiska kvalitetsarbete leder du och dina medarbetare eleverna mot ökad måluppfyllelse. Du är en trygg och kompetent skolledare som är van att upprätthålla och utveckla den struktur som krävs för en framgångsrik skola. Du ansvarar även för arbetet med att tydliggöra och realisera Vittras pedagogiska plattform. Utöver detta ansvarar du för din skolas marknads- och affärsutveckling och rapporterar till ansvarig skolchef. Du ingår också i Vittras rektorsnätverk, både nationellt och i andra nätverksgrupper.

Din profil

Vi söker dig med erfarenhet och god förståelse av arbete i mångkulturella skolor och gärna talar fler språk. Det ställer höga krav på din relationella och kommunikativa ledarskapsförmåga. Vi ser gärna att du har arbetat som rektor på grundskolan tidigare och har påbörjat eller slutfört den statliga rektorsutbildningen. Att du är en tydlig och närvarande ledare ser vi som självklart.

Att arbeta i nära samarbete med kollegor, chef och stab kring skolans resultat och utveckling ger dig energi och du är bra på att förmedla budskap och verka för en god föräldradelaktighet.

I din roll som rektor på Vittraskolorna kan du förvänta dig stora utvecklingsmöjligheter så som ledarskapsutveckling, tillgång till kompetensutveckling via Vittrasamordnade utbildningar samt de som anordnas av AcadeMedia Academy. Du har också tillgång till AcadeMedia grundskolors stab som erbjuder en rad olika specialistfunktioner och har ett nära samarbete med våra rektorer. Vi har ett systematiskt arbetsmiljöarbete och ett systematiskt kvalitetsarbete som båda är väl implementerade i alla våra verksamheter.

Tjänsten är på heltid med önskad start till höstterminen - 19. I denna rekrytering samarbetar skolan med Clockwork Skolledare, för mer information, ring ansvarig rekryterare Fred Hussein, 073-3512727.

Vi intervjuar löpande och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden löpt ut.
Mer info
Kontaktperson Fred Hussein
Telefon 0733512727
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Utbildning, Administration & Ledning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 5 maj 2019 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Clockwork Skolledare består av tidigare lärare och skolledare som nu hjälper huvudmän över hela Sverige med bemanning & rekrytering av chefer inom skola. Vi kan genom goda samarbeten med både kommunala och fristående skolor erbjuda korta och långa uppdrag som konsult samt rekryteringar till spännande tjänster.

Läs mer om vad vi erbjuder på www.clockworkpersonal.se samt i vår slutna grupp för chefstjänster inom skola på www.facebook.com/groups/rektorer