Programmeringslärare distans

Programmeringslärare distans

Dina arbetsuppgifter

Det vi söker är en programmeringslärare i kombination med annat ämne. Undervisning sker 4-5 dagar i veckan genom både distans- och fjärrundervisning.

Tjänsten startar 24 maj och pågår under en 5-veckorsperiod.

Som programmeringslärare i detta uppdrag kommer du att arbeta som konsult. För dig med eget företag finns även möjlighet att ta uppdraget som underkonsult. Som konsult hos oss får du en nära och personlig kontakt med din konsultchef. Vi har även gemensamma och roliga aktiviteter för all vår personal.

Din profil

Du är legitimerad gymnasielärare inom programmering eller har likvärdig utbildning och ser läraryrket som en ny spännande möjlighet till utveckling. Som person är du empatisk, trygg, stabil och självgående.

I din lärarroll är du tydlig och har en god samarbetsförmåga. Det är även viktigt att du är strukturerad, att du kan göra korrekta avvägningar och prioriteringar samt att du är noggrann och målmedveten för att upprätthålla kvalitet. En fördel med att arbeta via oss är att du har möjlighet att utvidga ditt nätverk och få erfarenhet från flera skolor och orter. Samt att du får bra ersättning, stöd, friskvård och ingå i ett team där kollegialt lärande och skolutvecklingsfrågor är viktiga.

Hos oss får lärare vara lärare och göra skillnad varje dag

Ansökan

Är det dig vi söker? Skicka in din ansökan till oss redan idag! Vi arbetar löpande med rekryteringsprocessen och tillsättning kan ske innan annonstiden löpt ut. Sök tjänsten via: www.clockworkpersonal.se/lediga-jobb

I denna tillsättning samarbetar skolan med Clockwork Skolbemanning & Rekrytering, som sköter hela processen. Vid frågor är du varmt välkommen att höra av dig till ansvarig rekryterare.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Utbildning
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 apr 2021 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Clockwork Skolbemanning & Rekrytering är företaget med bred kompetens och mångårig erfarenhet av skolverksamhet. Vi som arbetar här har själva varit verksamma inom skolan i olika roller och har således en djup förståelse och insikt i uppdraget. Sedan 2015 hjälper vi skolor att bemanna och rekrytera - allt från skolledare till förskollärare, lärare, elevhälsa och övrig skolpersonal. Vi arbetar mot förskola, grundskola, gymnasiet och vuxenutbildning, och kan genom goda samarbeten med olika skolor skapa utrymme för det som vi tycker är viktigt - att du som skolledare och pedagog får vara elevernas främsta resurs för inlärning. Vi är ett auktoriserat och ISO-certifierat bolag med kollektivavtal för lärare och övrig skolpersonal. Vi erbjuder alla våra konsulter löning på fredag, gemensamma aktiviteter och ett generöst friskvårdsbidrag. Vill du arbeta med oss?

Registrera en jobbevakning via www.pedagogjobb.nu eller besök vår hemsida för mer information www.clockworkpersonal.se