Om företaget

Bergstrands utbildningar startade för att förändra utbildningsbranschen. Vi ville skapa utbildningar som svarar mot företagens och individernas konkreta behov och som ger våra elever viktiga jobb. Idag är vi en stabil utbildningskoncern med utbildningar i toppklass.

Det finns flera anledningar till att Bergstrands utbildningar är en populär arbetsplats. Många säger att det handlar om den nära kontakten mellan personal och elever. En annan viktig anledning är att utbildningarna har tydlig förankring i verkligheten och leder till viktiga jobb.

Bergstrands utbildningar är i ständig utveckling. Företaget grundades 2006 (under namnet Yrkesplugget) med utbildningar inom bygg och transport. Idag bedriver vi yrkesutbildning på sex orter runtom i landet. Vår utbildning i Göteborg ligger ute på Säve Flygplats i ändamålsenliga och trevliga lokaler.

Dina arbetsuppgifter

Som målerilärare kommer du planera, genomföra och utvärdera utbildningen utifrån ingånget avtal med Arbetsförmedlingen. Du kommer tillsammans med en annan målerilärare/utbildningsledare ansvara för utbildningen i Göteborg. Flera kollegor, både ledning och fler lärarkollegor inom måleri, kommer att finnas på distans, och i takt med att utbildningen växer kan du komma att få fler kollegor på plats.

Utifrån ett ansvarsfullt och positivt förhållningssätt kommer du coacha blivande målare både på plats i utbildningsaktörens lokaler samt besöka dem på deras APL-platser. En viktig del av ditt uppdrag blir att nätverka med branschen, knyta kontakter och marknadsföra vår utbildning. I utbildningen varvas både teoretiska och praktiska moment.

Din profil

Vi välkomnar dig som är examinerad yrkeslärare med inriktning måleri med goda ämneskunskaper och god pedagogisk förmåga, alternativt målare med minst sex års erfarenhet från branschen att söka tjänsten.

För att lyckas i rollen som yrkeslärare tror vi att det är viktigt att du arbetar strukturerat enligt en tydlig process. Som person är du trygg vilket innebär att du hanterar stress på ett konstruktivt sätt och har förmåga att skilja på sak och person. För att lyckas i rollen krävs en god förmåga att skapa och vårda relationer med människor som kommer med olika bakgrunder och erfarenheter. Du är flexibel med förmågan att hantera såväl kända som okända utmaningar. Vidare är du lösningsorienterad och hittar snabbt lösningar, du är prestigelös på riktigt och ser kraften i att samarbeta.

Tjänsten är 100% med tillträde under augusti månad eller enligt överenskommelse.

Ansökan

Är det dig vi söker?
Skicka in din ansökan till oss redan idag! Vi arbetar löpande med rekryteringsprocessen och tillsättning kan ske innan annonstiden löpt ut.
Sök tjänsten via: www.clockworkpersonal.se/lediga-jobb

I denna tillsättning samarbetar skolan med Clockwork Skolbemanning & Rekrytering som sköter hela processen. Vid frågor är du varmt välkommen att höra av dig till ansvarig rekryterare.

Följ oss:
www.linkedin.com/company/clockwork-skolbemanning www.facebook.com/skolbemanning

Få förslag på tjänster som passar dig.
www.pedagogjobb.nu
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Utbildning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 19 aug 2022 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Clockwork skolrekrytering rekryterar och bemannar all skolpersonal över hela Sverige.

Med stora upparbetade nätverk och fokus på hög kvalité har vi snabbt fått förtroende av Sveriges största utbildningsföretag och kommuner.

Vi är inte ytterligare ett bemanningsföretag, vi är Clockwork - och vi kan skola! Vi har själva bakgrund som lärare, så när ni samarbetar med oss får ni all vår kompetens på köpet.

Läs mer om vår resa: www.clockworkpersonal.se/skolbemanningochrekrytering