Ämneslärare i spanska och/eller engelska

Ämneslärare i spanska och/eller engelska

Om företaget

Skolan präglas av ambitiösa elever, kreativ personal som är glada och nöjda med arbetsplatsen samt god kontakt med näringslivet. Verksamheten har sedan starten vuxit sig stabil och verksamheten har goda förutsättningar.

På skolan går man dagligen på en pedagogisk promenad på den längsta lektionen, utöver det jobbar man bland annat med avslappningsövningar som hjälper eleverna att fokusera bättre både i och utanför skolan.

Dina arbetsuppgifter

Vi söker en utbildad och legitimerad ämneslärare i spanska och engelska som också kommer vara mentor samt sätta betyg. Detta ställer krav på ledarskap, tydlighet och strategiskt tänkande. Arbetet innebär både individuellt arbete och samarbete med andra lärare och ämneskollegor.

Vikariatets omfattning ligger på 100% om du är behörig i båda ämnena, med start i början på mars fram till terminsslutet, ca 10/6. Arbetstiderna är schemalagda på samtliga veckodagar. Är du legitimerad och behörig i ett av ämnena, så finns möjligheten att dela upp ansvarsområdena. I så fall ligger omfattningen i spanskan på 60% och i engelskan på 40%.

Din profil

Vi söker dig som är utbildad ämneslärare i spanska och/eller engelska, har goda ämneskunskaper och en vana att jobba med högpresterande elever. I klassrummet är du en naturlig ledare som är trygg med att jobba med ungdomar och kan nå alla i klassrummet.

Som person är du strukturerad, välplanerad samt flexibel i ditt arbetssätt. Du har en god pedagogisk förmåga och kan leda eleverna mot uppsatta betygsmål. Du är målmedveten inom ditt ämne samtidigt som du är en lagspelare gällande skolans övergripande utveckling.

Kanske har du pedagogisk erfarenhet från utbildning, tidigare arbeten eller genom din fritid? Oavsett vad du gjort tidigare har du ett genuint intresse för ungdomar och en pedagogisk ådra med viljan att alltid utvecklas!

Du är varmt välkommen med din ansökan!

Vi intervjuar löpande och tillsättning kan ske innan annonstiden gått ut. Sök tjänsten via: www.clockworkpersonal.se/lediga-jobb

I denna rekrytering samarbetar skolan med Clockwork Skolbemanning & Rekrytering, som sköter hela processen. Vid frågor är du varmt välkommen att höra av dig till ansvarig rekryterare Rasmus Larsson på tfn: 073-351 27 61

Besök oss gärna på:
Facebook.com/skolbemanning
Instagram @skolbemanning
www.pedagogjobb.nu
Mer info
Kontaktperson Rasmus Larsson
Telefon 073-351 27 61
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Utbildning, Lärare
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 28 feb 2020 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Clockwork Skolbemanning & Rekrytering - av lärare, för lärare