Gruppchef - Styrteknik till Climacare AB, Göteborg

Gruppchef - Styrteknik till Climacare AB, Göteborg

Gruppchef Styrteknik

Göteborg


Vill du bidra till att skapa hälsosamma och energismarta inomhusklimat? För vår fortsatta utveckling söker vi nu en nyckelspelare som vill förädla och vidareutveckla vår styrverksamhet.

Arbetsuppgifter

Som gruppchef kommer du att utveckla och driva vår verksamhet inom styrteknik och byggnadsautomation till en komplett styravdelning. Idag fokuserar gruppen i huvudsak på entreprenader i kommersiella fastigheter men även projekt och anpassningar hos privata aktörer och inom industrin. Din uppgift blir att utveckla och leda personal inom entreprenad och service. Du kommer att arbeta nära de andra gruppledarna där ni samverkar i upphandlingar och byggprojekt. Gruppen består idag av projektledare, servicetekniker och programmerare.
  • Agera projektledare i olika entreprenad- och serviceprojekt
  • Ansvara för ekonomi i projekten
  • Arbeta med försäljning/kalkyl/anbud
  • Leda och fördela arbetet genom egna och inköpta resurser
  • Säkerställa att våra leveranser genomförs med förväntad kvalitetsnivå och inom budget
  • Ha övergripande ekonomi- och personalansvar inom avdelningen


"Climacare kännetecknas av en positiv anda och ett starkt engagemang hos medarbetarna. Vi-känslan är hög och det finns en trygghet i att vi sitter på flera olika teknikkompetenser i huset.

Climacare är ett expansivt teknikföretag där rollen som gruppchef på styr är en nyckelroll som kommer att ha stor påverkan på de beslut och satsningar som sker inom den fortsatta uppbyggnaden av styrkompetensen. Rollen kommer i högsta grad att vara verksamhetsutvecklande och för den person som kommer in i detta läge finns stora möjligheter att prägla Climacare som arbetsplats."

- Johan Sjöström, VD

Kvalifikationer

För att lyckas i rollen ser vi att du har tidigare erfarenhet av att leda större projekt inom styrentreprenader. Du har god förståelse kring fastighetstekniska system och övergripande systemteknik. Din huvuduppgift blir att utveckla och skapa tillväxt och det gör du genom engagemang, ledarskap och affärsmässighet. Vidare ser vi att du är strukturerad, pålitlig och lösningsorienterad. Du värdesätter goda kundrelationer och motiverar dina medarbetare genom delaktighet och teknisk stöttning. Flytande svenska i tal och skrift samt körkort är ett krav.

Kontakt

För mer information om tjänsten kontakta Maria Ahlén, 0708-49 02 88 på Intenso Teknikrekrytering.

Välkommen med din ansökan snarast då urval sker löpande!

Om Climacare

Climacare grundades 2008 och är ett installations- och servicebolag som arbetar med tekniska installationer i fastigheter med egna montörer, tekniker och projektledare inom såväl ventilation, VS och styrteknik. Vår målsättning är att leverera ett kostnadseffektivt och hälsosamt inomhusklimat där människor trivs. Vi har idag verksamheten koncentrerad kring Göteborg men finns även etablerade i Jönköpingsregionen samt i Karlstadsregionen. Verksamheten är indelad i 2 bolag Climacare AB samt Climacare Rörteknik AB men fungerar som en enhet. Läs mer på www.climacare.se

Sökord: Gruppchef, gruppledare, avdelningschef, projektledare, styrteknik, VVS, VS, installationssamordnare, teamledare, serviceledare.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Intenso Teknikrekrytering AB
Sista ansökningsdag 20 nov 2020 (28 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Denna rekrytering hanteras av Intenso Teknikrekrytering som är specialiserade på rekrytering och search av chefer och specialister inom teknik och IT. Vår vision är att rekrytering ska vara enkelt. Vi har lösningarna som gör det enkelt. Oavsett hur ni vill att vi hjälper er så finns det en enkel lösning hos oss. Vi ska ge vår kunder kostnadseffektiva lösningar med hög leveransprecision. Search är en viktig del i vårt arbete. För våra uppdragsgivare är det en trygghet att veta att oddsen för en lyckad rekrytering är goda även i de svåraste fallen. Vi ingår i samma koncern som Säljpoolen, ett av Sveriges ledande rekryteringsföretag inom sälj och marknadsföring. Med hjälp av vårt gemensamma, egenutvecklade rekryteringssystem Masterhelp har vi byggt upp en stor databas av kvalificerade kandidater och smarta tekniska lösningar för effektiv rekrytering.