Studenter till Sweco!

Studenter till Sweco!

Om företaget

Vår samarbetspartner Sweco planerar och utformar framtidens hållbara samhällen och städer. De levererar tekniska konsulttjänster inom teknik, miljö och arkitektur. Sweco utför tiotusentals uppdrag i 70 länder runt om i världen för att säkerställa rent vatten, effektiv infrastruktur och hållbara energilösningar.

Din roll

Vi söker nu studenter som ska arbeta med granskning av foton på elmätare. Uppdraget är hos ett energibolag i Västsverige som ska genomföra ett byte av elmätare hos sina kunder. Totalt utgör antalet installationer ca 275 000 mätarbyten, och för att jobbet ska blir korrekt utfört så behöver installationerna löpande granskas och besiktigas under projektets gång. Detaljer som ska granskas är att nummer är rätt och rätt placerade. Mätarna ska även vara plomberade och placerade på rätt plats. Både mätarna som har bytts ut och de nya mätarna kontrolleras och att kilowatt stämmer. Det är en administrativ roll där du arbetar systematiskt i system och granskar elmätarna via dator.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
  • Granska bilder
  • Vara uppmärksam på detaljer och nummer
  • Administrativt arbete
Din profil

Vi söker dig som är student, gärna inom ett relevant område. Det är meriterande om studerar inom el, exempelvis till elingenjör. Som person är du noggrann, strukturerad och ihärdig. Du trivs med att arbeta självständigt.

I denna roll kan du arbeta på kontoret och hemifrån men vi ser att du utgår från Göteborg. Du har goda kunskaper i Svenska och engelska.

Detta är ett konsultuppdrag via Clevry. Uppdraget gäller från september till början av november 2022 och fortsätter sedan i februari 2023 till oktober 2024.
Om Clevry

I över 30 år har Clevry legat i framkant för ett mer soft skills-drivet arbetsliv inom talent acquisition, assessment och advisory. Vi finns globalt med kunder, konsulter och kandidater från Nordamerika till Singapore med huvudkontor i Brighton, Stockholm och Helsingfors. Våra 150 soft skills-certifierade rekryterare, affärspsykologer och experter finns alltid till er tjänst.

Rekryteringsprocessen
Vi på Clevry ser att soft skills är minst lika viktiga som hard skills. I denna rekrytering kommer du därför, när du har ansökt, via mail få en länk till ett självskattningstest. Det tar cirka 20 minuter att genomföra testet, därefter kommer du få en feedback-rapport mailad till dig som belyser dina soft skills. Vid en eventuell intervju med Clevry kommer svaren gås igenom mer ingående.

Håll utkik i din inbox! Där finner du länk till frågeformuläret.

Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Följ oss gärna på LinkedIn Clevry Sweden
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Energi & Miljö
Typ av anställning Deltid
Sista ansökningsdag 19 aug 2022 (55 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

CLEVRY

Lindhagensgatan 74
112 18 Stockholm
08-612 04 90