Säljare, Göteborg

Säljare, Göteborg

Är delaktighet och möjligheten att påverka viktigt för dig? Trivs du i en öppen och lättsam företagskultur? Då kan du vara rätt person för oss! Vi behöver nu förstärka vår säljorganisation med en

Säljare
Västra Sverige

Din uppgift som säljare på Cleanpipe blir att bearbeta byggföretag och konsultbolag i västra Sverige. Du erbjuder kunderna vårt breda sortiment av tjänster och sätter fokus på våra spol- och filmtjänster. Du gör inte bara affärer, utan projektleder även utförandet. Arbetet är operativt och du tillbringar 3-4 dagar per vecka på fältet. Arbetet innebär mycket nykundsbearbetning och prospekten generas ofta av inkommande förfrågningar. Du har din utgångspunkt vid vårt HK i Gunnilse.

Din profil
Som person är du driven och affärsorienterad. Du gillar att lösa problem för kunden och stimuleras av att få använda din kreativa förmåga. Det är viktigt att du gillar kundvård och är relationsstark. Du trivs med att hålla presentationer inför grupper. Vi tror att du har erfarenhet av att bearbeta byggsegmentet alternativt har du säljerfarenhet från branschen.

Vi erbjuder dig ett utvecklande arbete i ett expansivt företag. Marknadsmässiga villkor (Fast lön) inklusive tjänstebil och kollektivavtal (Unionen).

Kontakt
Vi samarbetar med Säljpoolen under denna rekrytering. Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Per Asplund på tel. 031 - 704 51 92.

Välkommen med din ansökan!

Cleanpipe är ett av Sveriges ledande serviceföretag när det gäller akuta och förebyggande arbeten inom avloppsnät samt inom skonsam schaktning (torr- och grävsugning) Vi utgår från Gunnilse respektive Saltsjö-Boo men har även filialer i Alingsås, Kungsbacka, Lödöse och Mölndal. Våra över 140 medarbetare ger tillsammans med en stor, bred och flexibel fordonspark svårslagen service till kunder med olika behov. Inget uppdrag är för litet eller för stort för oss!

Besök gärna vår hemsida www.cleanpipe.se för mer information

Sökord: säljare, account manager, fältsäljare, utesäljare, distriktsäljare, regionsäljare, försäljare, försäljning
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Säljpoolen AB
Sista ansökningsdag 31 okt (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!