Ekonomichef/ekonomiansvarig sökes

Ekonomichef/ekonomiansvarig sökes

Vi längtar efter dig!

I din roll som ekonomiansvarig/ekonomichef kommer du till ett positivt och glatt team.

Du är affärsintresserad och har erfarenhet Visma SPCS, är jordnära, ordningsam och självgående med en vilja att utveckla vår verksamhet.

Du kommer bl.a. att ha helhetsansvar för redovisning, lönehantering, löpande bokföring, avstämningar, månadsbokslut samt årsbokslut och årsredovisning. Även budgetarbete och prognoser är betydelsefullt för oss. Du blir en mycket viktig och uppskattad nyckelperson i vårt företag.

Vi är belägna mitt i Göteborg med Stenpiren Resecentrum rakt utanför dörren. Perfekt om du reser kommunalt med buss, spårvagn eller båt. OBS! Har du bil erbjuder vi egen parkering i garage i vår fastighet.

Vår verksamhet förutsätter att du finns på plats i våra lokaler och att vi kan ha en nära dialog med dig.

Vi sitter i fräscha lokaler på översta våningen med fantastisk över Göteborgs hamn.

Urval sker löpande och vårt mål är att du efter överlämning är igång i januari .

Placering: Göteborg

Skicka din ansökan med CV till vår verksamhetschef Lill Nordkvist på E-post: lill@citysjukhuset.se

Läs gärna mer om vår verksamhet på www.citysjukhuset.se

Varmt välkommen med din ansökan. Vi längtar efter dig:-)
Mer info
Kontaktperson Lill Nordkvist
Email Mejla Lill Nordkvist
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomichef
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.citysjukhuset.se
Sista ansökningsdag 18 dec 2020 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

På Citysjukhuset +7 i Göteborg erbjuder vi specialistvård inom en rad olika specialiteter och vi våra grannlokaler ligger vårdcentralen. På vår vårdcentral i Göteborg träffar du specialister inom allmänmedicin Till vår hjälp har vi astma/KOL- specialistsjuksköterska, diabetessjuksköterska, distriktssjuksköterska, vaccinationssjuksköterska, fotvård m.m. För patienter med psykisk ohälsa erbjuds samtalsterapi av Leg. KBT-Terapeut med steg I-utbildning i KBT-terapi.

Vårdcentralen arbetar med allmänmedicinska hälsofrågor och sjukdomar enligt beprövad vetenskap, Socialstyrelsens riktlinjer, Västra Götalandsregionens rekommendationslista för medikamentell behandling och individuella vårdprogram. Vi arbetar också med hälsokontroller, rökavvänjning och mycket mer.

På Citysjukhuset +7 har vi även en operationsavdelning med möjlighet till övernattning för våra långväga patienter. Vi genomför våra mindre operationer till nationell taxa/patientavgift.