Kundservicekoordinator till Chalmers Studentbostäder, Göteborg

Kundservicekoordinator till Chalmers Studentbostäder, Göteborg

Om rollen

Som Kundservicekoordinator har du en viktig roll då du är den första personen våra besökare möter och du blir ansiktet utåt. Du kommer att vara övergripande ansvarig för kontorsservicen och dina arbetsuppgifter är varierade i stort och smått, du välkomnar besök av hyresgäster, leverantörer och samarbetspartners, tar emot felanmälningar gällande studentlägenheter, svarar på frågor kring allt som rör boendet, lämna ut nycklar, koordinerar arbetet kring in-och utflytt av hyresgäster. Du tar emot felanmälningar och andra ärenden som du sedan lyfter till rätt avdelning internt. En annan del av rollen är att ansvara för schemaläggning och den praktiska arbetsledningen av de studenter som ingår i studentpoolen som vikarierar vid behov. Vid behov kommer du även att utföra olika administrativa uppgifter i samarbete med ekonomi- och förvaltningsavdelningen.

Om dig

Det som ger dig mest energi är att ge service i världsklass. Du tycker om att ha en koordinerande funktion där du är föremålet för frågor av varierande karaktär. Har du erfarenhet från kundtjänst, kundmottagning eller annan koordinerande roll, ser vi det som meriterande. Som person är du öppen och tillmötesgående med en stark drivkraft att ge bästa tänkbara service till alla som du möter, det i kombination med att du kan vara rak och ha skinn på näsan när det behövs. Ditt arbetssätt präglas av struktur, noggrannhet och du tycker om att ta egna initiativ. Du kommer in i en liten organisation där det fattas snabba beslut och du behöver vara beredd på förändringar i arbetet och får gärna själv komma med idéer till förändring. Då det är en internationell miljö behöver du obehindrat tala och skriva svenska och engelska och du är van att arbeta i olika affärssystem.

Vi erbjuder dig

Du får möjlighet att vara med och forma din roll och egna initiativ uppskattas mycket och du får en nyckelfunktion på bolaget. Hos Chalmers Studentbostäder blir du en del av ett gott gäng med fin sammanhållning, som äter frukost tillsammans varje dag, med lite extra på fredagar och har flera gemensamma aktiviteter under året. Utöver friskvårdbidrag så erbjuds du en rad andra fina förmåner.

Söker rollen

Du söker denna roliga tjänst via jerrie.se med ditt cv och personliga brev. Frågor och funderingar svarar jag gärna på, du når mig på frida.dire@jerrie.se eller 0703 00 10 16 sista ansökningsdagen är den 28/10

Chalmers Studentbostäder tillämpar provanställning och vi kommer göra ett utdrag ur belastningsregistret för de kandidater som går vidare i processen.

Chalmers Studentbostäder är en stiftelse som erbjuder studentbostäder till i första hand studenter och gästforskare vid Chalmers tekniska högskola i Göteborg. Verksamheten bedrivs långsiktigt med studenternas bästa i fokus utan vinstoptimering. Bolaget har ingen aktieägare utan eventuella överskott skall generera en hållbar förvaltning med tillväxt av beståndet som huvudmål. Under 2015 införde man ett nytt fastighetssystem för att uppnå bättre kundservice och tillgänglighet. Göteborg behöver ytterligare 7000 studentlägenheter fram till 2026. Idag förvaltar Chalmers Studentbostäder ca 2300 lägenheter med en målsättning att växa framförallt genom nyproduktion. Styrelsen består av företrädare för Chalmers studentkår, externa sakkunniga samt två ledamöter från Göteborgs kommun.

Vår Affärsidé:
Chalmers Studentbostäder skall erbjuda Göteborgs studenter ett attraktivt boende med rimliga hyror i närheten av Chalmers.Verksamhetens huvudsakliga inriktning är att förvärva fastigheter, uppföra genom byggnation eller ombyggnation och förvalta bostadshus för inrymmande av studentlägenheter med tillhörande kollektiva anordningar.

Läs mer på www.chalmersstudentbostäder.se
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Administration, Koordinator
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Jerrie AB
Sista ansökningsdag 28 okt 2019 (7 dagar kvar)