Teknisk integrationskonsult till ledande bolag inom hälsovården

Teknisk integrationskonsult till ledande bolag inom hälsovården

Teknisk Integrationskonsult

Nu söker vi en Teknisk Integrationskonsult till ett globalt IT bolag inom hälsovården med placering i Göteborg. Nu har du chansen att vara med på den stora digitaliseringsresan inom hälsovården där Cerner ligger i framkant.

Arbetsuppgifter

Som Integrated Technologies Consultant arbetar du som konsult till våra kunder och sitter i olika projekt med stort ansvar för alla tekniska frågor angående leverans och infrastruktur. Du kommer att odla kundrelationer för att uppnå affärsmål och samråda med kunder om tekniska arkitekturbeslut. Du kommer att hantera tredjepart och medicinteknisk integration och genomföra mjukvaruinstallationer för kunder. Du kommer också att ta ansvar för teknisk felsökning och problemlösning på de lösningar våra kunder använder.

Team och karriärmöjligheter:

Integrated Technologies Consultant positionen är teknisk men också klientfokuserad och erbjuder ett utmärkt tillfälle att få erfarenhet av Cerners breda portfölj av kliniska system. Du kommer att ingå i ett team av erfarna tekniker som är baserade i hela Sverige och du kommer att vara en del i ett dynamiskt och växande team i centrala Göteborg. Vår stora europeiska närvaro erbjuder också möjligheter att resa och hjälpa till med att stödja projekt i andra regioner.

Grundläggande kvalifikationer:
  • Akademisk utbildning inom Informationsteknik, Datavetenskap, teknik eller liknande eller motsvarande arbetserfarenhet.
  • Minst 1 års erfarenhet av arbete som konsult i komplex miljö
  • Drift av stora, komplexa applikationer
  • Uppsättning av webapplikationer i IIS alternativ generell IIS erfarenhet
  • Erfarenhet/intresse av C# utveckling
  • Erfarenhet av Microsoft SQL Server (admin, uppsättning, och drift)Certifikatshantering / PKI (Public Key infrastructure) i Windows miljö
  • Arbeta i projektform
  • Arbetsuppgifter som innebär kundhantering och återkoppling
  • Erfarenhet av WCF (windows communication foundation)
Dina personliga egenskaper: Som person är du ansvarstagande och driven med ett professionellt agerande. Du är även noggrann, flexibel och självgående i ditt arbete. Det uppskattas att du är initiativrik och engagerad. Dina förslag och idéer kommer alltid vara välkomna. Du trivs också med ordning och reda. God samarbetsförmåga är en given egenskap.

Arbetsplats

Göteborg

Observera att vi inte tar emot ansökningar via epost men för frågor/information kontakta: Åsa Sönnergaard asa.sonnergaard@barona.se

Vi går igenom urvalet löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Välkommen med din ansökan!

Barona Group omfattar 13 specialiserade affärsområden, exempelvis IT, Industri, Kundtjänst och HR & Finans. Barona Group har över 18 års erfarenhet inom kompetensförsörjning, rekrytering och olika typer av skräddarsydda HR lösningar. Idag är vi ett internationellt företag med kontor i Finland, Norge, Danmark, Polen, Spanien, Slovakien, Ryssland och Estland. I Sverige har vi kontor i Stockholm men levererar våra tjänster över hela landet. Ända sedan starten, bygger vår framgång på att hela vår organisation är kundorienterad och utmanar traditionellt tänkande när det gäller tjänsteutbud och affärsutveckling. Genom vårt fokus på innovation och digitalisering kan vi ständigt ligga i framkant när det gäller modern rekrytering.

Läs mer här: http://barona.se/om-oss/

Sökord

Barona; Bemanning; Rekrytering; Konsult; Uppdrag; Kund; Barona Sweden; Barona Group; Jobb; Arbete; Samarbetspartner; Internationell;
  • IIS alternativ generell IIS erfarenhet C# utveckling Microsoft SQL Server SQL (skriva s sql frågor) relationsdatabas fungerar MS SQL Server Profiler (felsökning i MS SQL databaser)Certifikatshantering / PKI (Public Key infrastructure) i Windows miljö Arbeta WCF (windows communication foundation) Teknisk Integrationskonsult
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Barona Human Resource Services
Sista ansökningsdag 31 okt 2019 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Den svenska hälso- och sjukvården genomgår för närvarande den största utvecklingen någonsin. Revolutionen av digitaliseringen är här och det förändrar hur vi lever våra liv och hur vården hanteras och samordnas. Cerner har fått förtroendet hos två av Sveriges största regioner, Region Skåne och Västra Götalandsregionen (VGR), att driva denna digitala förändringsresa. Cerner är ett av världens största företag inom hälsovård och digitalisering. Vi har över 30 000 anställda över hela världen som jobbar för att digitalisera och förbättra vårdsystem på olika sätt. I Sverige finns vi på tre platser, Stockholm, Lund och Göteborg. Vi expanderar och behöver anställa inom flera områden. I Göteborg söker vi en "Integrated Technologies Consultant" som hjälper till att upprätthålla våra kunders nuvarande digitala hälsovårdssystem och leda dem in i den digitala förändringen. Det här är en spännande och utvecklande tjänst där du får möjlighet att arbeta lokalt men i en internationell och utvecklande miljö. Vårt team består av anställda med kompetens och erfarenhet från hela världen.