Konsult

Konsult

Cerners verksamhet befinner sig i gränslandet mellan hälso- och sjukvård och teknik. Vi utvecklar programvarulösningar som bistår vårdpersonal i deras arbete över hela världen. Nu söker vi en konsult som kan ansluta sig till ett spännande projekt i Region Skåne, där vi skapar en integrerad digital vårdmiljö och ersätter hundratals befintliga IT-system på sjukhus och inom primärvården med en enhetlig lösning. Den nya lösningen kommer att hantera hälsan hos regionens 1,3 miljoner invånare och består av ett modernt digitalt vårdsystem som möjliggör ökad patientdelaktighet, förbättrad patientsäkerhet och en bättre arbetsmiljö för vårdpersonalen.

Cerners lösning för befolkningshälsa, Population Health, är en ny, spännande del av vår organisation som förändrar sättet att hantera och tillhandahålla vård med hjälp av teknik som understöder arbetet med befolkningshälsa i många olika geografiska områden. Vår världsledande tekniska plattform aggregerar data från flera olika källor så att hälso- och sjukvårdssystem kan använda dessa data för att identifiera, klassificera och förutse hälsorisker med inriktning på individen, samt genomföra befolkningsomfattande, hälsofrämjande kampanjer och åtgärder. I Population Health Europe-teamet får du möjlighet att bli en del av en innovativ, snabbrörlig grupp, med alla de fördelar och utmaningar som uppstarten av ett projekt innebär.

Som HealtheIntent-konsult har du en viktig roll i Population Health Europe-teamet och fungerar som ämnesexpert på dina HealtheIntent-lösningar.

Du arbetar tillsammans med kunden för att sammanställa krav och genomföra design, konfigurering, validering och aktivering. Du är även kundens huvudkontakt när det gäller design och systemfunktionalitet och leder arbetet med konfigurering, validering och aktivering. Dessutom ansvarar du för att uppdatera uppgifter på projektets Sharepoint-webbplats varje vecka, arbeta med kunden för att i god tid samla in datainsamlingsmaterial, övervaka och följa upp leveranser samt eskalera problem på lämpligt sätt. För frågor beträffande dina lösningar kan du vara huvudkontakten under driftsättningen.

Grundläggande meriter:
  • Kandidatexamen inom sjukvård, ekonomi eller liknande, alternativt likvärdig relevant yrkeserfarenhet
  • Minst fyra års arbetslivserfarenhet av implementering av programvara
  • Flytande svenska och engelska, minst C1-nivå

Önskade meriter:
  • Minst fyra års arbetslivserfarenhet av konsult- eller supportarbete inom IT-lösningar för hälso- och sjukvården

Övrigt:
  • Villig att resa upp till 100 % vid behov.
  • Villig att arbeta oregelbundna tider vid behov och i enlighet med nationell lagstiftning.
  • Utför andra uppgifter efter behov.
  • Arbetar i enlighet med företags- och organisationsmässiga riktlinjer och rutiner för säkerhet samt förstår det personliga ansvaret för att skydda företagets och kundens tillgångar. Vidtar lämpliga åtgärder för att förhindra och rapportera eventuella säkerhetsbrister inom ramen för befattningen.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT, IT-Konsult
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://careers.cerner.com
Sista ansökningsdag 22 apr (27 dagar kvar)