Junior Applikationskonsult

Junior Applikationskonsult

Vi söker nu en junior Applikationskonsult till en spännande tjänst på Cerner i Göteborg.

Om Cerner

Cerner transformerar sjukvården genom att utveckla verktyg, lösningar och teknologier som underlättar för vårdgivare och patienter runt om i världen att hitta rätt vårdinformation i en komplex IT-miljö. Det är ett globalt företag med cirka 26 000 anställda i över 35 länder.

Cerner erbjuder en omfattande introduktionprogram till sina nyanställda med initial placering på Cerners huvudkontor i Kansas City, USA’ eller London, UK för att lära mer om företaget, kulturen och arbetsmiljön.

Mer om tjänsten

Det här är en tjänst för dig som är i början av din IT-karriär och som har börjat känna på hur det är att arbeta i en utvecklarmiljö. Hos Cerner kommer du att få chansen att boosta din utveckling genom att delta i många olika uppdrag och projekt tillsammans med erfarna kollegor.

Som applikationskonsult för hälso- och sjukvård kommer du att uppgradera och konfigurera Cerner System Melior för sjukvårdsorganisationer (Medicinteknik, Patientjournal, Vårdinformationssystem, Hälso- och Sjukvård, eHälsa) i Sverige.

Som applikationskonsult får du bland annat ansvar för att uppgradera och konfigurera Cerners system hos olika kunder inom sjukvårdssektorn. Du kommer att hantera alla frågor gällande leverans och infrastruktur och fungera som en pålitlig partner till klienter och kunder.

Några typiska arbetsuppgifter
  • Installationer, uppdateringar, testning, driftsättning och konfigurationer
  • Kontakt med kunder för att få rätta uppgifter inför projektstart
  • Hantering av viss 3rd line support
  • Felsökning och framtagande av lösningar tillsammans med kund samt internt
  • Presentation av lösningar, analyser och rapporter gentemot kund
Din bakgrund och ditt tekniska kunnande

Vi tror att du har en universitetsutbildning inom Datavetenskap, IT eller annan relevant utbildning. Du talar och skriver svenska och engelska flytande och vi ser gärna att du har grundläggande kunskaper i följande miljöer:
  • Microsoft Windows Server, SQL, .NET eller andra programspråk.
  • Van användare av Microsoft Office
  • Kunskaper i journalsystemet Melior är meriterande
  • Bekväm med arbete av komplexa IT system
Mer om dig - Cerners nya Applikationskonsult

För att passa i rollen som junior applikationskonsult behöver du vara driven och lyhörd för verksamhetens och dina klienters behov. Du är serviceinriktad, noggrann och sätter stort värde i god kvalité. Du triggas av utmaningar och ser alltid lösningar i problem. Har du erfarenhet av tekniskt arbete inom sjukvården eller medicinska IT system är det en fördel men inget krav.

Övertygad än?

Tveka inte att skicka in en ansökan via länken i annonsen. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så vänta inte med att skicka in din ansökan.

För frågor om tjänsten, vänligen kontakta ansvarig rekryterare Lotta Lehmusvuori | lotta.lehmusvuori@barona.fi

Barona är ett internationellt företag med kontor i Finland, Norge, Polen, Spanien, Ryssland och Estland. I Sverige finns vi i Stockholm och Göteborg. Vi har över 15 års erfarenhet inom bemanning och rekrytering. Ända sedan starten, bygger vår framgång på att hela vår organisation är kundorienterade och utmanar traditionellt tänkande när det gäller tjänsteutbud och affärsutveckling. Genom vårt fokus på innovation och digitalisering kan vi ständigt ligga i framkant när det gäller modern rekrytering.

Läs mer här: http://barona.se/om-oss/

Sökord

Barona; Bemanning; Rekrytering; Konsult; Uppdrag; Kund; Barona Sweden; Barona Group; Jobb; Arbete; Klient; Samarbetspartner; Internationell; Applikationskonsult; IT; .Net; SQL; Support;
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Barona Human Resource Services
Sista ansökningsdag 24 juni (3 dagar kvar)