Clinical Consultant

Clinical Consultant

Cerners verksamhet befinner sig i gränslandet mellan hälso- och sjukvård och teknik. Vi utvecklar programvarulösningar som bistår vårdpersonal i deras arbete över hela världen. Nu söker vi en Clinical Consultant som kan ansluta sig till ett spännande projekt i Västra Götalandsregionen (VGR), där vi skapar en integrerad digital vårdmiljö och ersätter ett stort antal befintliga IT-system på sjukhus och inom primärvården med en enhetlig lösning. Den nya lösningen kommer att hantera hälsan hos regionens 1,6 miljoner invånare och består av ett modernt digitalt vårdsystem som möjliggör ökad patientdelaktighet, förbättrad patientsäkerhet och en bättre arbetsmiljö för vårdpersonalen.

Som Clinical Consultant kommer du att samarbeta med nyckelpersoner på vårdinrättningar hos Cerners kunder för att etablera relationer och med ett helhetsperspektiv påverka kundens prestanda, nöjdhet samt vårdresultat och affärsmässiga resultat under projektuppdragen.

Du kommer att förse kunden och interna projektteam med klinisk vägledning och expertis, agera rådgivande och samarbeta med kunden för att analysera befintliga arbetsflöden och utforma framtida arbetsflöden, utföra gap-analys samt hantera och ansvara för kundens värdemätningsplan.

I din roll ingår att bistå projektledningen och säkerställa att projektleveranser görs och projektets tidslinjer följs för att uppfylla våra kundlöften.

Du kommer att vara placerad i Göteborg.

Grundläggande meriter
  • Kandidatexamen inom medicin
  • Minst fem års arbetslivserfarenhet som legitimerad yrkesutövare inom sjukvården
  • Flytande svenska och engelska, minst C1-nivå
Önskade meriter
  • Minst ett års erfarenhet av projektledning, försäljning eller konsultarbete inom IT-lösningar för hälso- och sjukvården
  • Legitimerad sjuksköterska
Övrigt:
  • Behörig för legitimering inom området eller innehar likvärdig utländsk utbildning
  • Behärskar Microsoft Office-paketet och Windows.
  • Villig att resa upp till 100 %
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Sjuksköterska, Medicin & Farmaci
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://careers.cerner.com
Sista ansökningsdag 22 apr (30 dagar kvar)