Mediasäljare Digital Utomhusreklam

Mediasäljare Digital Utomhusreklam

Med digitala skärmar placerade på platser som människor besöker varje dag skapar vi stora möjligheter till företag att nå ut till potentiella kunder. Nu letar vi efter nästa medarbetare som kan hjälpa oss att öka vår försäljning och få fler företag att förstå fördelarna med digital utomhusreklam!

Som säljare på Centrumkanalen blir din huvudsakliga arbetsuppgift att sälja annonser på de digitala skärmar vi har i köpcentrum, gallerior och livsmedelsbutiker runt om i Sverige. Du ansvarar för hela säljprocessen från prospektering till order och kampanjplanering samt uppföljning. Du arbetar tätt tillsammans med övriga i säljteamet och annonsproducenterna. Större delen av arbetet utförs från kontoret i centrala Göteborg via telefon och mail men kundbesök förekommer också.

Hos oss på Centrumkanalen premieras resultat, kreativitet och målinriktat arbete. Vi erbjuder alla våra medarbetare goda lönevillkor och möjlighet till 4 dagars arbetsvecka.Vi investerar långsiktigt i all personal och vill att du som arbetar här ska känna att du hamnat rätt. En viktig del i det arbetet är vidareutbildning i form av möten, kurser och föreläsningar. Här ska man känna sig trygg och vi erbjuder alla medarbetare tjänstepension.

Vem är du?

Vi tror att du har god kunskap i försäljningsprocessens steg och är lösningsorienterad.
Du har tidigare erfarenhet av försäljning. Om du har erfarenhet av annonsförsäljning är det meriterande, men inget krav.
Du är nyfiken, förtroendeingivande och har lätt för att kommunicera i både tal och skrift.
Du är också målinriktad, har ett självständigt driv och gillar att göra affärer.

Lön

Fast + provision

Har du frågor om rollen, kontakta Martin Henriksson, VD, på 031-7572900.

Vill du veta mer om Centrumkanalen AB, besök oss gärna på www.centrumkanalen.com

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Martin Henriksson
Telefon 031-7572900
Email Mejla Martin Henriksson
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning, Telefonförsäljare, Account Manager, Innesäljare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://centrumkanalen.com
Sista ansökningsdag 1 sept 2022 (24 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Centrumkanalen AB startades 2012 och erbjuder produkter och tjänster inom digital skyltning och digital utomhusreklam. Vi har sedan starten levererat över 1000 skärmar till kunder inom de flesta branscher och våra annonsörer når mer än 1 miljon människor varje vecka med sina kampanjer.