Account manager - Digital utomhusreklam

Account manager - Digital utomhusreklam

Har du erfarenhet av uppsökande försäljningen och vill komma till en arbetsplats med möjlighet till hög lön och mycket frihet? Då har du kommit rätt! Hos oss på Centrumkanalen premieras resultat, kreativitet och målinriktat arbete. Vi erbjuder alla medarbetare goda lönevillkor, möjlighet till 4 dagars arbetsvecka och 7 veckors semester.

Jobbeskrivning
Med digitala skärmar placerade på platser som människor besöker varje dag skapar vi stora möjligheter till företag att nå ut till potentiella kunder. Nu letar vi efter nästa medarbetare som kan hjälpa oss att öka vår försäljning och få fler företag att förstå fördelarna med digital utomhusreklam!

Som säljare på Centrumkanalen blir din huvudsakliga arbetsuppgift att sälja annonser på de digitala skärmar som vi har i köpcentrum, gallerior och livsmedelsbutiker runt om i Sverige. Du ansvarar för hela säljprocessen från prospektering till order. Du bygger din egen kundstock och med tiden arbetar du mer och mer med dina befintliga kunder. Fördelen här är att du har lättare att komma upp i en högre försäljning ju längre du arbetar. Så med tiden blir ditt arbete lättare samtidigt som du tjänar mer.

Du arbetar tätt tillsammans med övriga i säljteamet och annonsproducenterna. Större delen av arbetet utförs från kontoret i centrala Göteborg via telefon och mail men kundbesök förekommer också.

Vem är du?
Du har tidigare erfarenhet av uppsökande försäljning. Om du har erfarenhet av annonsförsäljning och/eller att sälja med just telefonen som huvudsakligt arbetsredskap så är det meriterande, men inget krav.
Du är öppen för att utmana dig själv för att utvecklas.
Du är nyfiken, förtroendeingivande och har lätt för att kommunicera i både tal och skrift. Du är också målinriktad, har ett självständigt driv och gillar att göra affärer.

Om oss
Centrumkanalen AB startades 2012 och erbjuder produkter och tjänster inom digital skyltning och digital utomhusreklam. Vi har sedan starten levererat över 1000 skärmar till kunder inom de flesta branscher och våra annonsörer når mer än 1 miljon människor varje vecka med sina kampanjer.

Vi investerar långsiktigt i all personal och vill att du som arbetar här ska känna att du hamnat rätt. En viktig del i det arbetet är vidareutbildning i form av möten, kurser och föreläsningar. Här ska man känna sig trygg och vi erbjuder alla medarbetare tjänstepension.

Lön
Fast + provision

Har du frågor om rollen, kontakta Svante Alvstam, kontorstid på 070-8887827.

Vill du veta mer om Centrumkanalen AB, besök oss gärna på www.centrumkanalen.com

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Svante Alvstam
Telefon 070-8887827
Email Mejla Svante Alvstam
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning, Key Account Manager, Account Manager, Innesäljare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.centrumkanalen.com
Sista ansökningsdag 25 dec 2022 (24 dagar kvar)