Account manager Digital utomhusreklam

Account manager Digital utomhusreklam

Till vårt kontor i Göteborg söker vi nu vår nästa medarbetare! Vi tror att man som säljare presterar bäst när man trivs på sin arbetsplats och har mycket ledig tid till fritidsintressen. Därför erbjuder vi alla våra medarbetare goda lönevillkor och möjligheten till 4 dagars arbetsvecka.

Som Account manager på Centrumkanalen blir din huvudsakliga arbetsuppgift att sälja annonstid och annonsproduktion på de digitala skärmar vi har i köpcentrum, gallerior och livsmedelsbutiker runt om i Sverige. Du ansvarar för hela affärsprocessen från prospektering till order samt uppföljning och utvärdering. Du arbetar tätt tillsammans med övriga i säljteamet och reklamavdelningen. Större delen av arbetet utförs från kontoret i centrala Göteborg via telefon och mail men en del kundbesök kan också förekomma.

Vi investerar långsiktigt i all personal och vill att du som arbetar här ska känna att du hamnat rätt. En viktig del i det arbetet är vidareutbildning i form av möten, kurser och föreläsningar. Hos oss ska man känna sig trygg och vi erbjuder alla medarbetare tjänstepension.

Vem är du?

Vi tror att du har god kunskap i försäljningsprocessens steg och är lösningsorienterad.
Du har tidigare erfarenhet av försäljning. Om du har erfarenhet av annonsförsäljning är det meriterande, men inget krav.
Du är nyfiken, förtroendeingivande och har lätt för att kommunicera.
Du är också målinriktad, har ett självständigt driv och gillar att göra affärer.

Vilka är vi?

Centrumkanalen AB startades 2009 och erbjuder produkter och tjänster inom digital skyltning och digital utomhusreklam. Vi har sedan starten levererat över 1000 skärmar till kunder inom de flesta branscher och våra annonsörer når mer än 1 miljon besökare varje vecka med sina kampanjer.

Lön och förmåner

Fast + Provision
Mer info
Telefon 031-757 29 00
Email Mejla Centrumkanalen AB
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://centrumkanalen.com
Sista ansökningsdag 9 mars (46 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Centrumkanalen arbetar inom branschen Digital Out Of Home (digital utomhusreklam).

Branschen har haft en väldigt god tillväxt de senaste åren och förväntas ha fortsatt goda tillväxtmöjligheter.

Vi arbetar idag med ett flertal köpcentrum, gallerior och butiker inom dagligvaruhandeln runt om i Sverige.