Tekniker med fokus på nätverk och kommunikation

Tekniker med fokus på nätverk och kommunikation

Centric söker just nu en nätverkstekniker till ett uppdrag hos vår kund som har sitt kontor i centrala Göteborg. Du kan dock utgå även från Borås eller Alingsås. Företaget är i en tillväxtfas och ligger tekniskt i framkant. Deras Operations Team behöver nu en person som motiveras av tillväxt, ständiga förändringar och nya utmaningar. Låter detta som något för dig, läsa vidare och ansök redan idag!

Tjänsten förväntas starta inom en snar framtid.

Som konsult på Centric får du en trygg anställning och samlar på dig värdefull arbetslivserfarenhet på uppdrag hos våra kunder. Din konsultchef stöttar dig i din utveckling där du hela tiden fyller på med nya erfarenheter och kunskaper. En utmärkt möjlighet att bygga på din karriär.

Arbetsuppgifter
Som nätverkstekniker så kommer du att arbeta hos vår kund i centrala Göteborg. Du kommer tillhöra Operations Center som är ett sammansvetsat team och har ett nära samarbete med varandra. Operations Center ansvarar för support, felsökning och incidenthantering av företagets nät- och kommunikationstjänster.

I rollen som nätverkstekniker arbetar du huvudsakligen med förändringar och felavhjälpning på uppdrag av både kunder och företagets kundansvariga team.

Följande arbetsområden ingår i tjänsten:
 • Routing
 • Switching
 • Brandväggsfiltrering
 • Portautentisering (802.1x)
 • VPN-tunnlar
 • VPN-klienter
 • Trådlösa nät och WAN-förbindelser (centrala, lokala och geografiskt utplacerade kommunikationsknytpunkter)
Arbetet är i vanliga fall förlagt på kontorstid men för att fullfölja företagets driftsåtaganden förekommer arbete även utanför kontorstid. Beredskap kan komma att ingå i tjänsten på sikt. Då och då kommer du att behöver jobba från kontoret i Alingsås, då resten av teamet sitter där.

Din profil
Vi söker dig som kunskapsmässigt ligger på en nivå motsvarande Cisco CCNA samt har tidigare erfarenhet av arbete på Ciscos plattform. Vi värdesätter erfarenhet av MSP-leverans i större multitenanta miljöer, gärna med stöd av managementplattformar så som Cisco Prime Infrastructure och DNA-center.

Erfarenhet av Fortinet, dess managementplattformar och tillhörande certifieringar är mycket meriterande.

Du har goda kunskaper inom routing, switching och brandväggar samt erfarenhet av flertalet protokoll och standarder så som:
 • TCP/IP
 • IPv6
 • IPSec, DMVPN och FlexVPN
 • 802.1x
 • BGP
 • VXLAN
Som nätverkstekniker hos vår kund är du en central del i teamet med ett stort personligt ansvar. Du kommer få möjligheten att vara med och påverka såväl ditt eget arbete som teamets och verksamhetens resultat. Vi söker därför dig som motiveras av tillväxt, ständig förändring och nya utmaningar.

Som person är du självgående med god förmåga att hantera både tekniska lösningar och kundrelationer. Du uppskattar struktur, ordning och reda och förstår hur detta är kopplat till en leverans av hög kvalitet. Vidare har du ett serviceinriktat förhållningssätt och god förmåga att hantera tidskritisk felsökning på ett strukturerat sätt.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Något för dig? Ansökningar behandlas löpande så registrera din ansökan redan idag!

Vi kan erbjuda dig
Förutom vårt härliga gäng av konsulter och kollegor får du som anställd hos Centric alla verktyg du behöver för utvecklas i din yrkesroll. Vi sätter stort värde i att våra medarbetare utvecklas och höjer sin kompetens. Vi erbjuder därför alla våra konsulter möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan där vi bekostar såväl studiematerial samt certifieringar.

Vi med många tycker att vi är Sveriges bästa IT-företag och vi arbetar aktivt med att utveckla såväl vår interna gemenskap som våra externa nätverk. Därför genomför vi regelbundet spännande och roliga aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under trevliga och avslappnande former.

Mer om oss
Centric är ett IT-företag med över 370 konsulter i Stockholm, Göteborg, Malmö och Linköping. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.

OBS!
Du vet väl att du kostnadsfritt kan ladda ner tusentals e-böcker på vår hemsida. Där finns böcker inom allt från t ex IT, ekonomi, personlig utveckling, karriärstips till hur man skriver ett bra CV.

Kontakt information

Har du några frågor kring tjänsten?
Kontakta Alexandra Fahlström på tfn: 0734-159 388 eller alexandra.fahlstrom@centric.eu.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.centric.eu
Sista ansökningsdag 5 apr 2021 (36 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Centric är ett IT-företag med 380 konsulter i Stockholm, Göteborg, Malmö och Linköping. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister. Centric är ett av Europas största privatägda tjänsteföretag med över 5 000 anställda i Europa. På Centric sätter vi alltid människan först, oavsett om det gäller våra kunder, partners eller anställda. Våra anställda gör oss till det vi är och det är de som varje dag gör det lilla extra hos våra kunder. Vi utmanar våra anställda att ständigt utvecklas genom att lära sig nya saker och anta nya spännande utmaningar. Att vara rik på nya erfarenheter är en väg till framgång i arbetslivet. Vi har många spännande uppdrag för dig som vill se dig om. Äventyret väntar på dig som har en positiv inställning till livet. Naturligtvis ger vi dig bra anställningsvillkor också. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras kollektivavtal med Unionen. I framtiden jobbar ännu fler i vårt företag. Gör du?