Systemutvecklare till Gotit - direktrekrytering

Systemutvecklare till Gotit - direktrekrytering

För vår kund Gotits räkning söker vi nu en systemutvecklare.

Gotit växer och behöver förstärkning av en systemutvecklare inom .NET/C#. Företaget utvecklar IT-stöd för skolan med programvaror som Alvis och Skolplatsen. Alla system är webbaserade och erbjuder skolan ett digitalt verktyg för att administrera ansökningar, frånvaro, betyg med mera.

Din uppgift som systemutvecklare blir att tillsammans med dina kollegor skapa ett användarvänligt och stabilt system för Skolplatsens många användare. Du kommer att ingå i ett glatt, seriöst och målfokuserat team. Gotit har totalt 8 utvecklare, 3 teamledare och utvecklingschef.

Arbetsuppgifter
Rollen erbjuder framåtsträvande utveckling back-end till front-end samt testning. Stora möjligheter finns att sätta sin prägel på såväl arkitektur som kod.

Du kommer att arbeta självständigt och i grupp med webbutveckling i olika utvecklingsmiljöer och databasdesign i moderna utvecklingsverktyg. Teamet arbetar enligt SCRUM med två veckors sprintar och kontinuerliga releaser.

Företaget har en del legacy kodbas och uppmuntrar till att våga omstrukturera och förbättra befintlig kod. En viktig uppgift är att säkerställa att utvecklad kod håller hög kvalitet och följer principer för arkitektur och testbarhet. Stor vikt läggs även vid kvalitets- och automatiseringsarbete.

Gotit satsar på utbildning av sin personal och ger möjlighet att delta på inspirerande konferenser. Flextid tillämpas och det finns möjlighet att arbeta hemifrån vid behov.

Din profil
Rätt person har cirka 3 års erfarenhet av .NET och C#, Visual Studio samt SQL Server. Arbetet sker både i Webforms och .NET Core 2 samt MVX, även NETCore Web API-produkter.

Meriterande är om du kan bidra med kunskaper inom:
 • Semantisk HTML
 • Responsiv CSS
 • Java Script/JQuery
 • Bootstrap
 • NHibernate (databashantering) eller ORM Light, exempelvis Dapper
 • Reporting Services
 • Web API
 • Mobilutveckling
 • MVC
 • .NET Core
 • Dependency Injection
 • Angular eller motsvarande JavaScript Ramverk
 • Enhetstester
 • Design Patterns
 • SOLID, Clear/Clean Code
 • TFS Server
 • Devops
 • Automatisering
 • Agil utveckling
 • X-functional teams
 • Användbarhet (usability WCAG 2.0)
I din yrkesroll som systemutvecklare tror vi att du är kvalitetsmedveten samt är en professionell kreatör med en hög teamkänsla samt vet innebörden av craftmanship. En fördel är om du har haft en roll som lead developer alternativt teamledare då utvecklingsmöjligheter kan finnas för rätt person.

Vi kan erbjuda dig
Gotit är specialiserade inom administrativa system med programvaror som Alvis och Skolplatsen. Programvarorna erbjuder kunden ett modernt verktyg för elevhantering, intagning och elevval. Vår vision är "Att tillsammans utveckla morgondagens lärande".

Gotit sätter just nu stort fokus på att skapa allians med våra kunder för att tillsammans hitta de bästa tänkbara lösningarna framåt. Vi drivs av utveckling i våra system såväl som internt med att se över och förbättra arbetsprocesser, kvalitet och stor satsning på nya kunder. Företaget är i tillväxt och består idag av 16 personer, både kvinnor och män med blandade åldrar.

Kontakt information

Har du några frågor kring tjänsten?
Kontakta Linda Gylling på tfn: 0734-159351 eller linda.gylling@centric.eu.

Centric är ett IT-företag med över 350 konsulter i Stockholm, Göteborg, Malmö och Linköping. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing. Som ett av Europas största privatägda tjänsteföretag med över 5 000 anställda i Europa är en sak tydlig; vi tror på människor oavsett om vår kund vill hyra in vår personal eller låta oss göra hela jobbet. Vi är självklart ett auktoriserat bemanningsföretag och följer givetvis gällande kollektivavtal tecknat mellan Almega kompetensföretagen och Unionen.

Centric är certifierat av "Great Place To Work" som utför världens största arbetsplatsstudie.

OBS!
Du vet väl att du kostnadsfritt kan ladda ner tusentals e-böcker när du registrerat dig som sökande på vår hemsida. Där finns böcker inom allt från t ex IT, ekonomi, personlig utveckling, karriärstips till hur man skriver ett bra CV.

Gilla oss på facebook så att du inte går miste om nå't. Där listar vi våra lediga tjänster och kommer med tips och trix när det gäller jobbsökande; https://www.facebook.com/CentricSweden.

Sökord IT, .NET, C#, Systemutveckling, systemutvecklare, Visual studio, SQL Server, developer, Gotit, Göteborg.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.centric.eu
Sista ansökningsdag 16 feb (24 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Centric Professionals är ett bemanningsföretag med över 300 anställda i Stockholm, Göteborg, Linköping och Malmö. Vi specialiserar oss på bemanning, rekrytering och förmedling av tjänster inom IT. Centric är ett av Europas största privatägda tjänsteföretag med över 5 000 anställda i Europa. På Centric sätter vi alltid människan först, oavsett om det gäller våra kunder, partners eller anställda. Våra anställda gör oss till det vi är och det är de som varje dag gör det lilla extra hos våra kunder. Vi utmanar våra anställda att ständigt utvecklas genom att lära sig nya saker och anta nya spännande utmaningar. Att vara rik på nya erfarenheter är en väg till framgång i arbetslivet. Vi har många spännande uppdrag för dig som vill se dig om. Äventyret väntar på dig som har en positiv inställning till livet. Naturligtvis ger vi dig bra anställningsvillkor också. Vi har kontor i Stockholm, Göteborg, Linköping och Malmö. I framtiden jobbar ännu fler i vårt företag. Gör du?