Systemutvecklare som vill utvecklas i rollen som konsult

Systemutvecklare som vill utvecklas i rollen som konsult

Vi söker dig som arbetat i 1-2 år som systemutvecklare som vill vara med i uppstarten av ett nytt koncept hos oss. Vi ser en efterfrågan hos våra befintliga kunder av att stärka upp med duktiga systemutvecklare. Vi är därför i startgropen av att etablera en konsultgrupp av systemutvecklare som vill växa och utvecklas ihop med Centric i Göteborg och nationellt.

Är vi rätt match för varandra kommer du att bli anställd som konsult hos oss - vår uppgift är att leta rätt möjlighet för dig.

Arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta som konsult och beroende på din inriktning inom systemutvecklare att matchas mot rätt uppdrag hos någon av våra kunder. Det vi kan erbjuda är ett brett kontaktnät då vi har uteslutande arbetar med kunder som efterfrågar kompetens inom IT-infrastruktur och systemutveckling. På så vis har vi stora möjligheter att kunna finna ett uppdrag som passar just DIG. I takt med att vi växer inom området kommer du att få fler likasinnade kollegor där ni kommer att kunna utbyta erfarenheter och kunskaper inom just ditt område. Du kommer att vara en nyckelspelare som en del av en mycket spännande satsning hos oss. I ryggen har du Centrics starka varumärke över 5000 kollegor över hela Europa.

Din profil
Vi ser gärna att du har 1-2 års erfarenhet av rollen som systemutvecklare inom antingen frontend, backend eller fullstack. Språk och ramverk som vanligtvis efterfrågas av våra kunder är exempelvis:
 • HTML
 • CSS
 • JavaScript
 • React/React Native
 • Angular
 • Java
 • C#
 • .NET
Du kommer att vara med på en resa framåt och det viktigaste är att du har en förståelse för vad konsultrollen innebär. Vidare har du en öppen inställning till saker och ting och behöver inte ha en färdig lösning. Du brinner för kod och att vara med och utveckla samt tycker att konsultrollen är spännande. Tycker du att det är kul att lära sig nya saker och att dela med dig av dina kunskaper är det helt rätt.

Vi kan erbjuda dig
 • Fast lön enligt överenskommelse
 • Spännande uppdrag
 • Telefon- och datorpaket
 • Pensionssparande (ITP1) enligt kollektivavtal
 • Friskvårdsbidrag (3000 SEK)
 • Vidareutveckling i form av utbildningar och certifieringar
 • Individuell utbildningsplan
 • Expertiscenter/hubbar
 • Möjligheten till .NET-utbildning i RumänienVi med många tycker att vi är Sveriges skönaste IT-företag och vi arbetar aktivt med att utveckla såväl vår interna gemenskap som våra externa nätverk. Därför genomför vi regelbundet spännande aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under roliga och avslappnande former.
Kontakt information

Har du några frågor kring tjänsten?
Kontakta Linda Gylling på tfn: 0734-159351 eller linda.gylling@centric.eu.

Centric är ett IT-företag med över 350 konsulter i Stockholm, Göteborg, Malmö och Linköping. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing. Som ett av Europas största privatägda tjänsteföretag med över 5 000 anställda i Europa är en sak tydlig; vi tror på människor oavsett om vår kund vill hyra in vår personal eller låta oss göra hela jobbet. Vi är självklart ett auktoriserat bemanningsföretag och följer givetvis gällande kollektivavtal tecknat mellan Almega kompetensföretagen och Unionen.

Centric är certifierat av "Great Place To Work" som utför världens största arbetsplatsstudie.

OBS!
Du vet väl att du kostnadsfritt kan ladda ner tusentals e-böcker när du registrerat dig som sökande på vår hemsida. Där finns böcker inom allt från t ex IT, ekonomi, personlig utveckling, karriärstips till hur man skriver ett bra CV.

Gilla oss på facebook så att du inte går miste om nå't. Där listar vi våra lediga tjänster och kommer med tips och trix när det gäller jobbsökande; https://www.facebook.com/CentricSweden.

Sökord IT, systemutvecklare, systemutveckling, programmering, programerare, Java, .NET, C#, konsult, developer, Göteborg.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.centric.eu
Sista ansökningsdag 26 apr (32 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Centric Professionals är ett bemanningsföretag med över 300 anställda i Stockholm, Göteborg, Linköping och Malmö. Vi specialiserar oss på bemanning, rekrytering och förmedling av tjänster inom IT. Centric är ett av Europas största privatägda tjänsteföretag med över 5 000 anställda i Europa. På Centric sätter vi alltid människan först, oavsett om det gäller våra kunder, partners eller anställda. Våra anställda gör oss till det vi är och det är de som varje dag gör det lilla extra hos våra kunder. Vi utmanar våra anställda att ständigt utvecklas genom att lära sig nya saker och anta nya spännande utmaningar. Att vara rik på nya erfarenheter är en väg till framgång i arbetslivet. Vi har många spännande uppdrag för dig som vill se dig om. Äventyret väntar på dig som har en positiv inställning till livet. Naturligtvis ger vi dig bra anställningsvillkor också. Vi har kontor i Stockholm, Göteborg, Linköping och Malmö. I framtiden jobbar ännu fler i vårt företag. Gör du?