Systemkonsult till Netprint

Systemkonsult till Netprint

Centric söker nu en lösningsorienterad och driven Systemkonsult för rekrytering till Netprint i Göteborg. Vill du fortsätta utvecklas inom serverhantering, nätverk, skrivarmiljöer och tycker att kombinationen av teknikfrågor och kundkontakt är spännande? Då kan detta vara tjänsten för dig!

Arbetsuppgifter
Som Systemkonsult på Netprint kommer du arbeta i en spännande, omväxlande och utvecklade miljö där det uppmuntras till att vara med och påverka organisationen genom egna idéer och initiativ. Du kommer att tillhöra ett team med seniora kollegor och här får du möjligheten att arbeta både fritt, självständigt och hela tiden ha teamet bakom dig.

Exempel på arbetsuppgifter är:
  • Generell support för alla företagets produkter
  • Generell felsökning av installerade system
  • Leverera tjänster för SMB-kunder såväl som globala verksamheter och även offentlig sektor
  • Utveckla dokumentation, lathundar och instruktioner för internt och externt bruk
  • Ta ett teknisk produktägarskap för en eller flera av Netprints produkter vilket bl.a. innebär att driva tekniska frågor gentemot utvecklaren och informera övriga teamet
Resor i tjänsten förekommer då du kommer att arbeta på nordisk basis.

Din profil
Vi söker dig som har en teknisk utbildning och vill fortsätta att utvecklas inom serverhantering, nätverk och skrivarmiljöer. Du har en god generell IT-bakgrund och har kompetens inom nätverk, infrastruktur, cloud och IT-säkerhet, Windows server, AD /Azure AD, VMware, Citrix, MS SQL och brandväggar. Det är meriterande om du har kompetens inom VB-skripting, dokument- och utskriftshantering samt skrivare.

Som person tycker du om kombinationen av teknikfrågor och kundkontakt. Du är nyfiken och noggrann med en god förmåga att identifiera och lösa problem. Du känner dig trygg i att du kan strukturera din egen arbetsdag och har en känsla för att prioritera. Vidare har du en stark ansvarskänsla, är serviceminded, självgående, social och arbetar bra tillammans med andra.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Något för dig? Ansökningar behandlas löpande så registrera din ansökan redan idag!

Vi kan erbjuda dig
Netprint har mer än 30 års erfarenhet av att sälja dokument- och utskriftslösningar och är Nordens största värdeskapande distributör. Tillsammans med deras partners hjälper de slutkunder med sina utskrift- och dokumentutmaningar under hela processen, från att bygga en strategi och kartlägga behoven, designa en lösning och planera för implementering.

Kontakt information

Har du några frågor kring tjänsten?
Kontakta Alexandra Fahlström på tfn: 0734-159 388 eller alexandra.fahlstrom@centric.eu.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.centric.eu
Sista ansökningsdag 24 apr 2021 (52 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Centric är ett IT-företag med 380 konsulter i Stockholm, Göteborg, Malmö och Linköping. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister. Centric är ett av Europas största privatägda tjänsteföretag med över 5 000 anställda i Europa. På Centric sätter vi alltid människan först, oavsett om det gäller våra kunder, partners eller anställda. Våra anställda gör oss till det vi är och det är de som varje dag gör det lilla extra hos våra kunder. Vi utmanar våra anställda att ständigt utvecklas genom att lära sig nya saker och anta nya spännande utmaningar. Att vara rik på nya erfarenheter är en väg till framgång i arbetslivet. Vi har många spännande uppdrag för dig som vill se dig om. Äventyret väntar på dig som har en positiv inställning till livet. Naturligtvis ger vi dig bra anställningsvillkor också. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras kollektivavtal med Unionen. I framtiden jobbar ännu fler i vårt företag. Gör du?