Supporttekniker till Service desk

Supporttekniker till Service desk

Vi söker dig som trivs med rollen som supporttekniker och vill utvecklas vidare i rollen hos en av våra kunder - ett mycket trevligt IT-bolag i Västra Frölunda som hjälper användare inom bilbranschen. Du kommer att vara en del av vår kunds Service desk, ett trevligt och kompetent gäng som trivs ihop.

Som konsult hos Centric får du givetvis ta del av våra förmåner så som relevanta certifikat, våra nätverk och vidare karriärmöjligheter, aktiviteter, friskvårdbidrag m.m. Och inte minst vara en otroligt viktig del av vår duktiga konsultgrupp i Göteborg!
Uppdragsstart är så snart vi funnit rätt person.

Arbetsuppgifter
Som supporttekniker i Service desk kommer du att hantera inkommande ärenden från användare via telefon och mejl, både 1st/2nd line. Du har goda möjligheter att felsöka, cirka 55-60 % av alla ärenden löses av dig och dina kollegor i desken. Kan du inte lösa ärendet eskaleras det vidare till onsite- eller driftgrupperingen.
Inkommande ärenden rör exempelvis felsökning och problemlösning av följande:
  • Windows 7/10 klienter
  • Citrix
  • Office 365
  • Skrivare
  • AD-hantering
  • Problem med anslutning till Exchange/felsökning av Outlook
  • Uppkoppling till nätverk
Löpande dokumentation i ärendehanteringssystem ingår. Utöver ärendehantering ingår löpande förbättringsarbete i form av exempelvis utveckling av kunskapsdatabas.

Din profil
Rätt person har tidigare erfarenhet av rollen som supporttekniker i Service desk. Du kommer att vara en del av en trivsam arbetsplats och ett riktigt gott gäng med ett stort kunskapsutbyte inom gruppen. Du har en god problemlösningsförmåga och trivs i en roll där du får kombinera ditt tekniska intresse med att hjälpa människor i deras vardag på jobbet.

Du kommunicerar obehindrat på både svenska och engelska i både tal och skrift. Har du ett extra språk så som norska, tyska, franska, eller flamländska är detta starkt meriterande.

Ansökningar hanteras löpande så tveka inte registrera din ansökan redan idag.

Vi kan erbjuda dig
På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi tycker nämligen att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas, även om de har några år på nacken. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna.

Vi med många tycker att vi är Sveriges skönaste IT-företag och vi arbetar aktivt med att utveckla såväl vår interna gemenskap som våra externa nätverk. Därför genomför vi regelbundet spännande aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under roliga och avslappnande former.

OBS!
På Centric är din utveckling i centrum och nu påbörjar vi den resan redan på första intervjun. Alla som jobbar med IT vet att det är superviktigt att hålla sig uppdaterad. Att dessutom vara certifierad är ett värdefullt kvitto på din kompetens som du har nytta av oavsett arbetsgivare och uppdrag. För att visa att vi på Centric förstått hur viktigt detta är, får du nu redan på första intervjun skriva ett valfritt MOS (Microsoft Office Specialist) eller MTA (Microsoft Technology Associate) certifikat till ett värde av 1200 kr. Blir det aktuellt med flera intervjuer får du självklart skriva fler cert. Fattar vi sedan tycke för varandra och du blir anställd - ja, då får du möjlighet att skriva ännu fler cert. På Centric tror vi på kompetensutveckling och bjuder gärna på certifieringar.

Centric är ett IT-företag med över 380 konsulter i Stockholm, Göteborg, Malmö och Linköping. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing. Som ett av Europas största privatägda tjänsteföretag med över 5 000 anställda i Europa är en sak tydlig; vi tror på människor oavsett om vår kund vill hyra in vår personal eller låta oss göra hela jobbet. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.

OBS!
Du vet väl att du kostnadsfritt kan ladda ner tusentals e-böcker när du registrerat dig som sökande på vår hemsida. Där finns böcker inom allt från t ex IT, ekonomi, personlig utveckling, karriärstips till hur man skriver ett bra CV.

Gilla oss på facebook så att du inte går miste om nå't. Där listar vi våra lediga tjänster och kommer med tips och trix när det gäller jobbsökande; https://www.facebook.com/CentricSweden.

Kontakt information

Har du några frågor kring tjänsten?
Kontakta Agnes Janson på 0734-159393 eller agnes.janson@centric.eu.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT, Support
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.centric.eu
Sista ansökningsdag 9 dec 2019 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Centric är ett IT-företag med 380 konsulter i Stockholm, Göteborg, Malmö och Linköping. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister. Centric är ett av Europas största privatägda tjänsteföretag med över 5 000 anställda i Europa. På Centric sätter vi alltid människan först, oavsett om det gäller våra kunder, partners eller anställda. Våra anställda gör oss till det vi är och det är de som varje dag gör det lilla extra hos våra kunder. Vi utmanar våra anställda att ständigt utvecklas genom att lära sig nya saker och anta nya spännande utmaningar. Att vara rik på nya erfarenheter är en väg till framgång i arbetslivet. Vi har många spännande uppdrag för dig som vill se dig om. Äventyret väntar på dig som har en positiv inställning till livet. Naturligtvis ger vi dig bra anställningsvillkor också. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras kollektivavtal med Unionen. I framtiden jobbar ännu fler i vårt företag. Gör du?