Service desk-medarbetare till välkänt och etablerat bolag

Service desk-medarbetare till välkänt och etablerat bolag

Vi söker dig som vill gå vidare i din karriär som supporttekniker på ett välkänt och etablerat bolag i stan. Du kommer att agera SPOC för alla IT-relaterade ärenden inom koncernen. Du kommer att vara en del av ett dedikerat team som sitter på huvudkontoret i centrala Göteborg.

Uppdraget startar så snart vi funnit rätt person.

Arbetsuppgifter
Som supporttekniker i servicedesk kommer du att hantera ärenden enligt interna processer och supportmodell, enligt ITIL. Du kommer att ta emot ärenden via telefon, mejl och chatt. En stor del av ärendena hanteras remote, och ibland vid ett personligt möte med användaren. Ärenden dokumenteras löpande och du kommer att arbeta aktivt med att utveckla den befintliga kunskapsdatabasen. Du kommer att arbeta i Windowsmiljö och agera support för över 2000 system och applikationer.

Din profil
För att lyckas har du tidigare erfarenhet av IT-support och kundservice. Du har ett stort IT-intresse och har en god problemlösningsförmåga. Din vardag på jobbet blir självklart mer givande om du genuint uppskattar att hjälpa människor med deras IT-relaterade problem.

Du har tidigare erfarenhet av exempelvis Active Directory, Citrix, Exchange, Microsoft Office inklusive Office 365, hårdvara samt har en grundläggande förståelse för Windows Server och gärna Power Shell. Du har goda kunskaper svenska men även i engelska då du förutom Sverige kommer att hjälpa användare baserade i andra länder där koncernen bedriver verksamhet.

Du rapporterar till chef för support/servicedesk.

Företaget erbjuder dig möjlighet att utvecklas i din roll som supporttekniker på en stor arbetsplats med varierad problemlösning i din vardag på jobbet. Du kommer att vara en del av ett gott gäng som alla arbetar stenhårt för att driva supportfunktionen framåt och att ge användarna bästa tänkbara service.

Något för dig? Ansökningar behandlas löpande så välkommen med din ansökan redan idag.

Vi kan erbjuda dig
På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi tycker nämligen att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas, även om de har några år på nacken. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna.

Vi med många tycker att vi är Sveriges skönaste IT-företag och vi arbetar aktivt med att utveckla såväl vår interna gemenskap som våra externa nätverk. Därför genomför vi regelbundet spännande aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under roliga och avslappnande former.

På Centric är din utveckling i centrum och nu påbörjar vi den resan redan på första intervjun. Alla som jobbar med IT vet att det är superviktigt att hålla sig uppdaterad. Att dessutom vara certifierad är ett värdefullt kvitto på din kompetens som du har nytta av oavsett arbetsgivare och uppdrag. För att visa att vi på Centric förstått hur viktigt detta är, får du nu redan på första intervjun skriva ett valfritt MOS (Microsoft Office Specialist) eller MTA (Microsoft Technology Associate) certifikat till ett värde av 1200 kr. Blir det aktuellt med flera intervjuer får du självklart skriva fler cert. Fattar vi sedan tycke för varandra och du blir anställd - ja, då får du möjlighet att skriva ännu fler cert. På Centric tror vi på kompetensutveckling och bjuder gärna på certifieringar.

Mer om oss
Centric är ett IT-företag med över 380 konsulter i Stockholm, Göteborg, Malmö och Linköping. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing. Som ett av Europas största privatägda tjänsteföretag med över 5 000 anställda i Europa är en sak tydlig; vi tror på människor oavsett om vår kund vill hyra in vår personal eller låta oss göra hela jobbet. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.

OBS!
Du vet väl att du kostnadsfritt kan ladda ner tusentals e-böcker när du registrerat dig som sökande på vår hemsida. Där finns böcker inom allt från t ex IT, ekonomi, personlig utveckling, karriärstips till hur man skriver ett bra CV.

Gilla oss på facebook så att du inte går miste om nå't. Där listar vi våra lediga tjänster och kommer med tips och trix när det gäller jobbsökande; https://www.facebook.com/CentricSweden.

Kontakt information

Har du några frågor kring tjänsten?
Kontakta Agnes Janson på 0734-159393 eller agnes.janson@centric.eu.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.centric.eu
Sista ansökningsdag 10 mars 2020 (50 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Centric är ett IT-företag med 380 konsulter i Stockholm, Göteborg, Malmö och Linköping. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister. Centric är ett av Europas största privatägda tjänsteföretag med över 5 000 anställda i Europa. På Centric sätter vi alltid människan först, oavsett om det gäller våra kunder, partners eller anställda. Våra anställda gör oss till det vi är och det är de som varje dag gör det lilla extra hos våra kunder. Vi utmanar våra anställda att ständigt utvecklas genom att lära sig nya saker och anta nya spännande utmaningar. Att vara rik på nya erfarenheter är en väg till framgång i arbetslivet. Vi har många spännande uppdrag för dig som vill se dig om. Äventyret väntar på dig som har en positiv inställning till livet. Naturligtvis ger vi dig bra anställningsvillkor också. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras kollektivavtal med Unionen. I framtiden jobbar ännu fler i vårt företag. Gör du?