Polsktalande supporttekniker med servicekänsla

Polsktalande supporttekniker med servicekänsla

Vill du använda dina språkkunskaper i svenska, engelska och polska och ditt intresse för IT och teknik i en roll som supporttekniker och arbeta för ett av de ledande IT-bolagen i stan? Då kan detta vara något för dig.

Vår kund är ledande inom IT-infrastruktur med erbjudanden inom Information Management, Digital Workplace och Hybrid Platforms. Du kommer att vara en del av supportteamet och vara på uppdrag hos en stor aktör inom återvinning med verksamhetsområden i mer än 10 länder runtomkring i världen.

Du kommer att arbeta som konsult via Centric med möjlighet att gå över till kunden efter en tid som konsult. Uppdraget är på heltid och är förlagt på kundens kontor i centrala Göteborg.

Start är så snart som möjligt.

Arbetsuppgifter
IT-support är en koncerngemensam funktion vilket innebär att du kommer att supporta alla delar inom koncernen med IT. Genom god verksamhetsförståelse så blir IT ett verktyg för att utveckla affären. Du kommer ingå i gruppen IT Services & Support och ha en tät daglig kontakt med dina arbetskollegor som sitter i Göteborg. De flesta IT-användarna finns i Sverige men du kommer även att hjälpa IT-användare i Norge, Finland, Danmark, Polen, Tyskland och Italien. Koncernspråket är engelska. Dina dagar kommer till viss del vara styrda av ett schema men samtidigt kommer du också att utmanas av variationer i arbetsuppgifter. Många av dina arbetsmoment finns dokumenterade i s.k. kunskapsartiklar.
Du kommer att hantera:
  • Service requests inom följande områden:
  • Medlemskap i distributionslistor/maillistor/AD-grupper
  • Tillgång till datadiskar
  • HW-orders där det finns ett användarkonto
  • Skapa användarkonton i Active directory
Din profil
För att lyckas i rollen tror vi att du har en relevant utbildning i grunden, kan ta människor på ett bra sätt och har ett brinnande intresse för IT samt erfarenhet av att jobba i en liknande roll. Du är en problemlösare med en positiv inställning när du ställs inför en situation där det innebär att hjälpa IT-användare inom kundens bolag. Du kan arbeta disciplinerat och är strukturerad i ditt arbetssätt. Du är pedagogiskt lagd och kan göra dig förstådd för olika typer av människor. Du har förmågan att arbeta obehindrat på svenska, polska och engelska i tal och skrift.

Vi ser också gärna att du har erfarenhet inom något eller några av följande områden:
  • Arbetat i ett ärendehanteringssystem, exempelvis Efecte.
  • Support av Microsoft operativsystem och Officeprogrammen
  • Administration i Windows Active Directory
  • Remote Management av IT-användarens PC
Vi kan erbjuda dig
På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi tycker nämligen att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas, även om de har några år på nacken. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna.

Vi med många tycker att vi är Sveriges skönaste IT-företag och vi arbetar aktivt med att utveckla såväl vår interna gemenskap som våra externa nätverk. Därför genomför vi regelbundet spännande aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under roliga och avslappnande former.

OBS!
På Centric är din utveckling i centrum och nu påbörjar vi den resan redan på första intervjun. Alla som jobbar med IT vet att det är superviktigt att hålla sig uppdaterad. Att dessutom vara certifierad är ett värdefullt kvitto på din kompetens som du har nytta av oavsett arbetsgivare och uppdrag. För att visa att vi på Centric förstått hur viktigt detta här kommer får du nu redan på första intervjun skriva ett valfritt MOS (Microsoft Office Specialist) eller MTA (Microsoft Technology Associate) certifikat till ett värde av 1200 kr. Blir det aktuellt med flera intervjuer får du självklart skriva fler cert. Fattar vi sedan tycke för varandra och du blir anställd - ja, då får du skriva ännu fler cert. På Centric tror vi på kompetensutveckling och bjuder gärna på certifieringar.

Mer om ossCentric är ett IT-företag med över 380 konsulter i Stockholm, Göteborg, Malmö och Linköping. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing. Som ett av Europas största privatägda tjänsteföretag med över 5 000 anställda i Europa är en sak tydlig; vi tror på människor oavsett om vår kund vill hyra in vår personal eller låta oss göra hela jobbet. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.

OBS!
Du vet väl att du kostnadsfritt kan ladda ner tusentals e-böcker när du registrerat dig som sökande på vår hemsida. Där finns böcker inom allt från t ex IT, ekonomi, personlig utveckling, karriärstips till hur man skriver ett bra CV.
Gilla oss på facebook så att du inte går miste om nå't. Där listar vi våra lediga tjänster och kommer med tips och trix när det gäller jobbsökande; https://www.facebook.com/CentricSweden.

Kontakt information

Har du några frågor kring tjänsten?
Kontakta Agnes Janson på 0734-159393 eller agnes.janson@centric.eu
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll IT-tekniker, Data & IT, Support
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.centric.eu
Sista ansökningsdag 3 dec 2019 (47 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Centric är ett IT-företag med 380 konsulter i Stockholm, Göteborg, Malmö och Linköping. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister. Centric är ett av Europas största privatägda tjänsteföretag med över 5 000 anställda i Europa. På Centric sätter vi alltid människan först, oavsett om det gäller våra kunder, partners eller anställda. Våra anställda gör oss till det vi är och det är de som varje dag gör det lilla extra hos våra kunder. Vi utmanar våra anställda att ständigt utvecklas genom att lära sig nya saker och anta nya spännande utmaningar. Att vara rik på nya erfarenheter är en väg till framgång i arbetslivet. Vi har många spännande uppdrag för dig som vill se dig om. Äventyret väntar på dig som har en positiv inställning till livet. Naturligtvis ger vi dig bra anställningsvillkor också. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras kollektivavtal med Unionen. I framtiden jobbar ännu fler i vårt företag. Gör du?