Partner Manager

Partner Manager

En förmedlare kan vara en kund, en kund kan vara underleverantör, underleverantör kan vara en förmedlare. Hänger du med? Bra då är det DIG vi söker. Du är en stjärna på att nätverka, identifiera behov och matcha mot kravspec. Du älskar att vara ute och träffa människor knyta ihop säcken.

För våra seniora underkonsulter söker vi nu en partneransvarig som ska fortsätta att utveckla våra affärer tillsammans med både etablerade och nya underleverantörer samt underkonsulter.

Arbetsuppgifter
I rollen som Partner Manager kommer du att:
  • Säkerställa konsultförsörjning efter kundernas behov.
  • Aktivt söka efter nya partners.
  • Skapa & utveckla nya affärs-/uppdragsmöjligheter hos partners.
  • Budgetansvar och planering.
  • Arbeta i nära samarbete med dina kollegor på kontoret för att säkerställa leveransen av seniorkonsulter
Din profil
Resultatorienterad, professionell men samtidigt personlig. Du har en administrativ ådra samtidigt som du drivs av att bygga relationer. Vi söker dig som har ett par års erfarenhet av IT-konsultbranschen och som nu vill ta nästa steg! Vi ser gärna att du har en eftergymnasial examen inom IT el försäljning.

Då du kommer tillbringa mycket tid ute hos kunder och partners runt om i Göteborg är körkort en självklarhet.

Vi kan erbjuda dig
Vi erbjuder dig kontinuerlig kompetensutveckling tillsammans med ett ambitiöst gäng med mycket värme och humor. Vi har korta beslutsvägar och du blir delaktig i regionalt strategiarbete och planering. Vi har generöst friskvårdsbidrag samt betald träningstimme.

Vårt kontor ligger på Lindholmen i Göteborg. Joina vårt team i Centricfamiljen och häng med på resan mot målen 2020.
Intervjuer sker löpande, välkommen med din ansökan!

Kontakt information

Har du några frågor kring tjänsten?
Kontakta Linda Hansen Gjerling på tfn: 0734-159369 eller linda.hansen-gjerling@centric.eu.

Centric är ett IT-företag med över 370 konsulter i Stockholm, Göteborg, Malmö och Linköping. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing. Som ett av Europas största privatägda tjänsteföretag med över 5 000 anställda i Europa är en sak tydlig; vi tror på människor oavsett om vår kund vill hyra in vår personal eller låta oss göra hela jobbet. Vi är självklart ett auktoriserat bemanningsföretag och följer givetvis gällande kollektivavtal tecknat mellan Almega kompetensföretagen och Unionen.

Centric är certifierat av "Great Place To Work" som utför världens största arbetsplatsstudie.

OBS!
Du vet väl att du kostnadsfritt kan ladda ner tusentals e-böcker när du registrerat dig som sökande på vår hemsida. Där finns böcker inom allt från t ex IT, ekonomi, personlig utveckling, karriärstips till hur man skriver ett bra CV.

Gilla oss på facebook så att du inte går miste om nå't. Där listar vi våra lediga tjänster och kommer med tips och trix när det gäller jobbsökande; https://www.facebook.com/CentricSweden.

Sökord IT, Partner Manager, konsultförmedling, underkonsulter, försäljning, körkort, Göteborg.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll HR & Personal
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.centric.eu
Sista ansökningsdag 30 apr (40 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Centric Professionals är ett bemanningsföretag med över 300 anställda i Stockholm, Göteborg, Linköping och Malmö. Vi specialiserar oss på bemanning, rekrytering och förmedling av tjänster inom IT. Centric är ett av Europas största privatägda tjänsteföretag med över 5 000 anställda i Europa. På Centric sätter vi alltid människan först, oavsett om det gäller våra kunder, partners eller anställda. Våra anställda gör oss till det vi är och det är de som varje dag gör det lilla extra hos våra kunder. Vi utmanar våra anställda att ständigt utvecklas genom att lära sig nya saker och anta nya spännande utmaningar. Att vara rik på nya erfarenheter är en väg till framgång i arbetslivet. Vi har många spännande uppdrag för dig som vill se dig om. Äventyret väntar på dig som har en positiv inställning till livet. Naturligtvis ger vi dig bra anställningsvillkor också. Vi har kontor i Stockholm, Göteborg, Linköping och Malmö. I framtiden jobbar ännu fler i vårt företag. Gör du?