Nätverkstekniker till expansiv IT-Partner

Nätverkstekniker till expansiv IT-Partner

Har du tidigare erfarenhet av planering och uppsättning av nya nätverksmiljöer och har även ansvarat för den dagliga driften? Vill du dessutom arbeta på ett företag där hälsa och motion är en naturlig del av vardagen? Då kan detta vara något för dig!

Denna tjänst som nätverkstekniker är en direktrekrytering så anställningen blir direkt hos vår kund i Borås.

Arbetsuppgifter
I din roll kommer du att agera Teknikkonsult inom främst nätverk, men du kommer också få möjligheten att hantera flera andra områden inom teknisk infrastruktur. Tillsammans med dina kollegor ansvarar du över ett antal stora och medelstora kunder där ni tillsammans fångar upp kundens behov. I din roll kommer du vara delaktig i och ansvara för att både planera och sätta upp miljöer i nyprojekt men du kommer också att ansvara för driften och leveransen hos befintliga kunder.

Resor på dagtid förekommer då du besöker företagets kunder i Borås med omnejd.

Din profil
Vi söker dig som har kompetens inom nätverk och som har erfarenhet av att arbeta mot stora och medelstora kunder och miljöer.

Vi ser gärna att du har nedan erfarenhet:
  • Erfarenhet av planering och uppsättning av ny nätverksinfrastruktur
  • Erfarenhet av att övervaka den dagliga driften av befintlig miljö
  • Erfarenhet av trådlösa system (5G, wi-fi)
  • Erfarenhet av trådbundna system
  • God förståelse för brandväggar och VPN-lösningar
  • Praktisk erfarenhet från konfiguration av routrar, switchar och wifi-lösningar
  • Erfarenhet av att ha kund- och lverantörsdialogen
För att passa för denna roll så trivs du i en decentraliserad organisationsmodell med delegerat beslutsmandat där du själv kan driva din egen och kundens utveckling. Du är en lagspelare som tycker om att arbeta i team men kan också ta ansvar för din egen tid. Vidare trivs du i en roll där du har en kunddialog.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vi kan erbjuda dig
Vår kund erbjuder ett helhetsansvar för IT och digitalisering som är anpassade till kundernas behov. Allt från outsourcing till stora bolag och myndigheter till specialiserade IT-lösningar för mindre bolag. Du kommer att arbeta på företagets kontor i Borås tillsammans med 50 andra kollegor. Hos företaget finns det en god balans mellan arbetstid och fritid där hälsa och motion är en naturlig del av vardagen.

Kontakt information

Har du några frågor kring tjänsten?
Kontakta Måns Gustafsson på tfn: 0734-159 384 eller mans.gustafsson@centric.eu.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.centric.eu
Sista ansökningsdag 25 sept 2022 (41 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Centric är ett IT-företag med 370 anställda, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Linköping. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen. Som konsult på Centric får du en trygg anställning och samlar på dig värdefull arbetslivserfarenhet på uppdrag hos våra kunder. Din konsultchef stöttar dig i din utveckling där du hela tiden fyller på med nya erfarenheter och kunskaper. En utmärkt möjlighet att göra karriär. Våra anställda ska hela tiden kunna fortsätta att utvecklas, oavsett i vilken fas i karriären de befinner sig. Alla våra konsulter ges möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna. Att vara certifierad är ett värdefullt kvitto på din kompetens som du har nytta av oavsett arbetsgivare och uppdrag.