Nätverkstekniker till IT-bolag

Nätverkstekniker till IT-bolag

Centric söker nu en nätverkstekniker för ett uppdrag hos en av våra kunder. Du kommer att vara en del av utvecklingsteamet, ett gott gäng i blandade åldrar. Placering är antingen Alingsås eller Göteborg - beroende av vad som passar dig bäst.

Tjänsten börjar så snart vi funnit rätt person.

Arbetsuppgifter
Som en del utvecklingsteamet kommer ditt huvuduppdrag vara att underlätta det dagliga arbetet för de tekniker som levererar, driftar och underhåller bolagets tjänster. Du som nätverkstekniker kommer att ha en viktig roll i att automatisering och utveckla inom området nätverk.
Du kommer ha löpande kontakt med leverantörer och kunder. Utifrån kravspecifikation kommer du genom din tidigare erfarenhet inom nätverksteknik att leverera det resultat som efterfrågas av kunden.

Dokumentation är A och O. Till din hjälp har du dina kompetenta kollegor i utvecklingsteamet men du kommer även att samarbeta med andra funktioner såsom servicedesken, införandeteam drift och förvaltningsteam.

Din profil
Du har en kunskapsnivå Cisco CCNP och/eller Fortinet NSE4 och behärskar minst ett scriptspråk.

Meriterande är att ha erfarenhet av integrationsarbete mellan olika system genom användning av API:er, och med detta sagt känner du därför till begrepp så som REST, JSON och dyl. Du har en god förståelse för design och arkitektur över hur olika system kan samverka, dels inom infrastrukturområdet och dels inom mjukvaruutveckling. Du har erfarenhet av MSP-leverans i en multitenantmiljö samt kännedom om privata och publika molntjänster. Det är meriterande att ha arbetat med leverantörer så som Cisco, Cisco Meraki, Fortinet och HPE. Vi ser det också som meriterande om du har kunskap om QoS och EkaHau Survey.

Tycker du om att ta initiativ för att komma framåt, att driva och planera ditt eget arbete vid framgång såväl motgång så kommer du att trivas här. Brinner du för att ta fram standardiserade nätverkstjänster med syfte att effektivisera nätverksleveransen till kund? Då kan detta vara något för dig.

Ansökningar behandlas löpande så tveka inte att registrera din ansökan redan idag!

Vi kan erbjuda dig
På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi tycker nämligen att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas, även om de har några år på nacken. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna.

Vi med många tycker att vi är Sveriges skönaste IT-företag och vi arbetar aktivt med att utveckla såväl vår interna gemenskap som våra externa nätverk. Därför genomför vi regelbundet spännande aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under roliga och avslappnande former.

På Centric är din utveckling i centrum och nu påbörjar vi den resan redan på första intervjun. Alla som jobbar med IT vet att det är superviktigt att hålla sig uppdaterad. Att dessutom vara certifierad är ett värdefullt kvitto på din kompetens som du har nytta av oavsett arbetsgivare och uppdrag. För att visa att vi på Centric förstått hur viktigt detta är, får du nu redan på första intervjun skriva ett valfritt MOS (Microsoft Office Specialist) eller MTA (Microsoft Technology Associate) certifikat till ett värde av 1200 kr. Blir det aktuellt med flera intervjuer får du självklart skriva fler cert. Fattar vi sedan tycke för varandra och du blir anställd - ja, då får du möjlighet att skriva ännu fler cert. På Centric tror vi på kompetensutveckling och bjuder gärna på certifieringar.

Mer om oss
Centric är ett IT-företag med över 380 konsulter i Stockholm, Göteborg, Malmö och Linköping. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing. Som ett av Europas största privatägda tjänsteföretag med över 5 000 anställda i Europa är en sak tydlig; vi tror på människor oavsett om vår kund vill hyra in vår personal eller låta oss göra hela jobbet. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.

OBS!
Du vet väl att du kostnadsfritt kan ladda ner tusentals e-böcker när du registrerat dig som sökande på vår hemsida. Där finns böcker inom allt från t ex IT, ekonomi, personlig utveckling, karriärstips till hur man skriver ett bra CV.

Gilla oss på facebook så att du inte går miste om nå't. Där listar vi våra lediga tjänster och kommer med tips och trix när det gäller jobbsökande; https://www.facebook.com/CentricSweden.

Kontakt information

Har du några frågor kring tjänsten?
Kontakta Agnes Janson på 0734-159393 eller agnes.janson@centric.eu.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT, Nätverkstekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.centric.eu
Sista ansökningsdag 6 apr 2020 (39 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Centric är ett IT-företag med 380 konsulter i Stockholm, Göteborg, Malmö och Linköping. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister. Centric är ett av Europas största privatägda tjänsteföretag med över 5 000 anställda i Europa. På Centric sätter vi alltid människan först, oavsett om det gäller våra kunder, partners eller anställda. Våra anställda gör oss till det vi är och det är de som varje dag gör det lilla extra hos våra kunder. Vi utmanar våra anställda att ständigt utvecklas genom att lära sig nya saker och anta nya spännande utmaningar. Att vara rik på nya erfarenheter är en väg till framgång i arbetslivet. Vi har många spännande uppdrag för dig som vill se dig om. Äventyret väntar på dig som har en positiv inställning till livet. Naturligtvis ger vi dig bra anställningsvillkor också. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras kollektivavtal med Unionen. I framtiden jobbar ännu fler i vårt företag. Gör du?